Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

Το ξύσιμο των οπισθίων της Jennifer Lawrence παραλίγο να σκοτώσει άνθρωπο

Καλεσμένη στο σόου «The Graham Norton» ήταν η Jennifer Lawrence όπου και περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη κατά την διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας «Hunger Games».

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός παραλίγο να σκοτώσει έναν συνεργάτη της ταινίας, υπεύθυνο για τον ήχο, επειδή έξυσε τα οπίσθιά της!

Κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στη Χαβάη, η χολιγουντιανή ηθοποιός κάθισε σε βράχια: «Υποτίθεται ότι δεν πρέπει να κάθεσαι πάνω τους… αλλά βολεύουν για… ξύσιμο οπισθίων. Εγώ όμως φορούσα μία στολή και ήταν τόσο καλά για να ξύσεις τον ποπό σου», είπε η Lawrence δείχνοντας μάλιστα την κίνηση που έκανε επάνω στα βράχια, στον καναπέ.

Έτσι όπως ξυνόταν όμως, ένας βράχος μετακινήθηκε με αποτέλεσμα να παρασύρει έναν τεράστιο βράχο που έπεσε από το βουνό. «Παραλίγο να σκοτωθεί το παιδί που ήταν υπεύθυνος για τον ήχο (από τον βράχο που έπεσε) και καταστράφηκε ολόκληρη η (ηχητική) εγκατάσταση», είπε.

Όσο για την αντίδραση των Χαβανέζων; Πίστεψαν ότι ήταν σημάδι από τον Θεό. «Όλοι κοιτούσαν σαν να έλεγαν: ”Ω Θεέ μου! Είναι κατάρα!”. Και εγώ καθόμουν στην γωνία σαν να έλεγα: «Χαχα! Είμαι η κατάρα σας!», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.


Πηγή