Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Το παράπονο της νικήτριας του πρώτου Voice για τη Βανδή

Το παράπονό της για τη Δέσποινα Βανδή εξέφρασε, η νικήτρια του πρώτου «The Voice», Μαρία Έλενα Κυριάκου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha Κύπρου.

«Πιστεύω ότι οι ομάδες που αναλαμβάνουν τα παιδιά από τα talent shows, τα αναλαμβάνουν για ένα χρόνο. Γιατί σε εκείνον τον χρόνο η αναγνωρισιμότητά σου είναι πολύ έντονη. Μετά το πράγμα αρχίζει να κατεβαίνει. Πρέπει να κάνεις καινούριο άλμπουμ. Καινούριο άλμπουμ σημαίνει πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ. Έτυχε ας πούμε ένας γνωστός μουσικοσυνθέτης να ζητήσει 100.000 ευρώ για να μου κάνει ένα άλμπουμ. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τραγούδια.

Η Βανδή, για παράδειγμα, με είχε καλέσει την επόμενη χρονιά του The Voice να πάω να τραγουδήσω εκεί. Πήγα και μου είχε κάνει παρατήρηση θυμάμαι, ότι “ωραίες οι συνεντεύξεις και όλα αυτά, αλλά πού είναι τα τραγούδια” και ξέρει πολύ καλά η Δέσποινα ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις δισκογραφία. Το είχε πει τηλεοπτικά και λίγο εκεί κόμπλαρα, δεν ήξερα τι να πω. Έχουμε χάσει επαφή τώρα. Οι coaches τρέχουν τα δικά τους.

Περίμενα περισσότερη βοήθεια και στήριξη από τη Δέσποινα Βανδή. Με στήριξε στο θέμα Eurovision. Από κει και πέρα όμως, χαθήκαμε», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Η ίδια μίλησε και για τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Γιάννη Πλούταρχο, σημειώνοντας: «Δεν ήθελα να συνεχίσω στα μπουζούκια. Και δυστυχώς δεν είχα άλλη επιλογή. Δεν είχα κάτι άλλο να κάνω εκεί».

localStorage.clear();


Πηγή