Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Το παράπονο του Βασίλη Παϊτέρη για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Το παράπονό του που δεν τον καλούν σε εκπομπές εξέφρασε ο Βασίλης Παϊτέρης, αναφερόμενος συγκεκριμένα στον Σπύρο Παπαδόπουλο. «Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται ο Παπαδόπουλος. Τι μπορεί να σκέφτεται ο καθένας. Μπορεί να μην θέλουν τσιγγάνους στην εκπομπή τους», σημείωσε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του στο «Ε».

«Αυτά να τα πείτε στον ίδιο. Δεν ξέρω. Μόνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος; Είναι πάρα πολλές οι εκπομπές που δεν καλούν. Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται ο Παπαδόπουλος. Τι μπορεί να σκέφτεται ο καθένας. Μπορεί να μην θέλουν τσιγγάνους στην εκπομπή τους. Ή μπορεί να μην θέλουν τον Παϊτέρη τον συγκεκριμένο, γιατί κατά καιρούς βλέπουμε τον Κώστα Χατζή. Μόνο ο Κώστας Χατζής. Όλοι οι άλλοι δεν υπάρχουμε.

Ειδικά με τον Παπαδόπουλο είμαστε φίλοι. Δεν έχουμε έρθει ποτέ σε αντιπαράθεση. Είναι καλό παιδί. Τώρα το τι γίνεται εκεί στο πρόγραμμα τους και βάζουν όλο τα ίδια και τα ίδια, δεν ξέρω τι γίνεται. Του αρέσει να κάνει αυτό. Τι να του πω εγώ; Μην το κάνεις;

Μέχρι τώρα με ζηλεύουν. Με αντιμετώπιζαν ως κάτι το διαφορετικό επειδή είμαι και τσιγγάνος. Υπήρχε και υπάρχει ρατσισμός στην Ελλάδα», ανέφερε ο Βασίλης Παϊτέρης.

localStorage.clear();


Πηγή