Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Το παρασκήνιο της κόντρας Άντζελας Δημητρίου και Καίτης Γαρμπή -Ο χωρισμός που έφερε μπηχτές on air

Η Άντζελα Δημητρίου και η Καίτη Γαρμπή έχουν προηγούμενα….και μάλιστα οικογενειακά.

Εναν αμήχανο διάλογο μεταξύ της Αντζελας Δημητρίου και της Καίτης Γαρμπή παρακολουθήσαμε στο J2US το βράδυ του Σαββάτου.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η Αντζελα Δημητρίου και ο Παύλος Σταματόπουλος βρέθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή η Καίτη Γαρμπή παρατήρησε πως η Άντζελα Δημητρίου δεν ήταν πολύ καλά και την ρώτησε τι έχει. Ακολούθησε, όμως, ένας αμήχανος διάλογος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο και μπράβο του! Γιατί κάτι έχει. Kάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, το ματάκι… Έλα, αφού τα ξέρουμε αυτά» είπε η Καίτη Γαρμπή με την Άντζελα Δημητρίου να της απαντά: «Όχι, μια χαρά είμαι. Τίποτα δεν έχει το ματάκι. Είμαι μια χαρά. Και το ματάκι είναι καλά και όλα είναι καλά, Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;».

«Όχι απολύτως τίποτα, αυτά είναι τα μυστικά είναι μεταξύ μας», συμπλήρωσε η Καίτη Γαρμπή.

Την Κυριακή η Ναταλία Γερμανού θέλησε να αναφερθεί στη μικρή παρεξήγηση που είχαν οι δύο τραγουδίστριες και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

«Από νωρίς το απόγευμα η παραγωγή είχε ενημερώσει όλη την κριτική επιτροπή, τους πάντες όλους, ότι η Άντζελα Δημητρίου ταλαιπωρείται από επιπεφυκίτιδα. Και ότι είναι με αλοιφές και υποφέρει πάρα πολύ. Ήταν στο καμαρίνι της με κλειστά τα φώτα, πολύ ταλαιπωρημένη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Καίτη προσπαθώντας να πει μια καλή κουβέντα, της είπε ότι ξέρει για την ταλαιπωρία της. Και ξαφνικά βρέθηκε αμήχανη η Καίτη, γιατί η Άντζελα της είπε “όχι, δεν έχω τίποτα, ξέρεις κάτι που δε ξέρω;”. Η Καίτη για καλό το πήγε, γιατί όλοι το ξέρανε. Και “πάγωσε”. Η Καίτη εννοούσε την επιπεφυκίτιδα στο μάτι. Η Καίτη δεν πήγε να της την πει. Ίσα-ίσα, καλό πήγε να της πει, ότι παρά την επιπεφυκίτιδα, ήταν άψογη. Και της είπε η Άντζελα ότι δεν έχει τίποτα» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Τα προηγούμενα που έχουν Αντζελα Δημητρίου και Καίτη Γαρμπή

Μια διαφορετική εκδοχή στην ιστορία έδωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Δευτέρας μέσα από το Happy Day.

Με αφορμή τα όσα ακούστηκαν, η δημοσιογράφος αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο οι σχέσεις της Καίτης Γαρμπή και της Άντζελας Δημητρίου δεν είναι εδώ και χρόνια οι καλύτερες.

«Έχουν συγγενική σχέση. Απ’ ότι διαβάζω, ο αδερφός της Άντζελας Δημητρίου υπήρξε παντρεμένος με την αδερφή της Καίτης Γαρμπή και έχουν και ένα παιδί μαζί. Ωστόσο ο χωρισμός δεν ήταν βελούδινος, υπήρξε ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και από εκεί ξεκίνησε το υποκοριστικό “Καιτούλα”, όπως την αποκαλεί η Άντζελα. Με τον χωρισμό διχάστηκαν οι δύο οικογένειες», ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή