Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Το παρασκήνιο της ματαίωσης της παράστασης στο Παλλάς με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή

Από την ώρα που έγινε γνωστό ότι ματαιώνεται η παράσταση στο θέατρο Παλλάς, «Ζητείται Ψεύτης» με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή και σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, ακούγονται και λέγονται πολλά για τους λόγους που οδήγησαν την παραγωγή «Θεατρικές Σκηνές» στη ματαίωση της παράστασης, δύο μήνες πριν το ανέβασμά της.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, όταν ο Άρης Καβατζίκης, μέσα από το Πρωινό έκανε γνωστή την απόφαση της ματαίωσης, διαβάζοντας και τη σχετική επιστολή από τις Θεατρικές Σκηνές.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094459892-0’); });

«Ξαφνικά χθες, οι 25 συμμετέχοντες ηθοποιοί έλαβαν επιστολή από τις Θεατρικές Σκηνές, που τους ανακοίνωνε τη ματαίωση της αναβίβασης της παράστασης, για λόγους που δεν ευθύνεται η ίδια», είπε αρχικά ο Καβατζίκης, Και συνέχισε «Έχουν να κάνουν με πρωταγωνιστές της παράστασης, οι οποίοι τελευταία στιγμή προέβαλαν παράλογες απαιτήσεις που δεν είχαν συμφωνηθεί, όπως οικονομικές και σχετικά με τη μαρκίζα, αλλά και με την παράκληση της παραγωγής να μην υπάρξουν εμφανίσεις σε θέατρα της Αθήνας για το διάστημα Δεκέμβρης-Γενάρης».

Όσο για την επιστολή έγραφε: «Οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες για λόγους που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής και ευθύνης μας με αποτέλεσμα η εταιρεία να υποστεί μεγάλη επιχειρηματική ζημιά». Εκτός από τον Σεφερλή στην παράσταση θα πρωταγωνιστούσαν ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Ναταλία Δραγούμη, ο Αργύρης Αγγέλου και η Αποστολία Ζώη.

Ο ταλαντούχος Πέτρος Ζούλιας θα ήταν ο σκηνοθέτης της παράστασης

Στην εκπομπή του Star μίλησε τηλεφωνικά ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος επίσης ήταν να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση, ενώ είναι εμφανώς στεναχωρημένος για την εξέλιξη. «Όλοι ήμασταν ενημερωμένοι από τον περασμένο Φεβρουάριο να έχουμε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις μας, έτσι ώστε τους δύο μήνες που θα διαρκούσαν οι πρόβες να είμαστε διαθέσιμοι. Μας κάλεσαν στο γραφείο μερικές μέρες πριν για να μας ενημερώσουν ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν μου αρέσει να ακούω ότι οι ηθοποιοί ζήτησαν. Αν ήμασταν 25 άτομα μαζί με τον κ. Σεφερλή, τους 18 που τους ξέρω δεν είναι οι ηθοποιοί που ακύρωσαν τη δουλειά.

Ήταν μια δουλειά που στήθηκε συγκεκριμένα για τον κ. Σεφερλή.  Επομένως, αν είχα εγώ μια διαφωνία, απέξω περίμεναν για να πάρουν τη θέση μου άλλοι 15. Πιστεύω ότι ακυρώθηκε επειδή υπάρχουν καλλιτεχνικές διαφωνίες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Όλοι οι ηθοποιοί είναι στεναχωρημένοι και ξεκρέμαστοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από το περιβάλλον του Μάρκου Σεφερλή, ο Γιάννης Πουλόπουλος μετέφερε τα εξής μέσα από τη «Φωλιά των Κου Κου».  «Η πλευρά του Μάρκου Σεφερλή ξεκαθαρίζει ότι δεν υπογράφηκε συμβόλαιο με συγκεκριμένους όρους από καμία πλευρά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για αθέτηση συμφωνίας» αποκάλυψε. Κι άφησε να εννοηθεί ότι ενδεχομένως να υπάρξει συνέχεια σε αυτό το θέμα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή