Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Το πιο εξωφρενικό στοίχημα που έβαλε ποτέ ο πλεϊμπόι Dan Bilzerian

Ο αυτοανακηρυγμένος «Βασιλιάς του Instagram» έχτισε βήμα το βήμα την περσόνα του ήδη από την εποχή που δεν ήταν παρά ένας ακόμα αλαζόνας παίκτης του πόκερ.

Και ήταν το πόκερ και γενικότερα ο τζόγος που του χάρισαν την αμύθητη περιουσία του, η οποία του επιτρέπει πια να κάνει ό,τι τρελό και εξωφρενικό σκεφτεί, όταν δεν απολαμβάνει τη συντροφιά των τόσων αιθέριων υπάρξεων όλα αυτά.

Ο μικρότερος αδερφός του τον μύησε μάλιστα στο πόκερ όταν ο Dan ήταν στα 22 του και μέσα στα επόμενα 14 χρόνια ο τύπος είχε βγάλει εκατομμύρια, τόσο από τα τραπέζια με την τσόχα όσο και από τα απίστευτα στοιχήματά του.

Πρόσφατα μάλιστα εξομολογήθηκε για τη φορά που στοιχημάτισε 6 εκατ. δολάρια στο «κορώνα-γράμματα»! Τι κι αν τα έχασε μέσα σε μια στιγμή, σύντομα θα τα ξανακέρδιζε και με… τόκο, καθώς σε τρεις αγώνες πόκερ έβγαλε τα περισσότερα ποτέ, 12,8 εκατ. δολάρια για να είμαστε ακριβείς.

Μιλάμε βέβαια για παρτίδες που τα blinds ήταν στα 10.000 και τα 25.000 δολάρια και ο Dan είχε κάποια στιγμή μπροστά του ακόμα και 18 εκατομμύρια! Όπως παραδέχεται μάλιστα, ο δρόμος για να γίνει πολυεκατομμυριούχος πλεϊμπόι μόνο εύκολος δεν ήταν, καθώς πτώχευσε αρκετές φορές και έφαγε κάθε σέντσι που είχε στην τράπεζα…

Μόνο που τελικά ο τραπεζικός του λογαριασμός πήγε από τα τρία ψηφία στα πέντε και στα πολλά έκτοτε, από τη στιγμή που μετακόμισε στο Λας Βέγκας. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία, την οποία παρακολουθούμε πια στο Instagram…

This game isn’t for everyone

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on May 16, 2016 at 7:21am PDT

frjngooej4

frjngooej6

localStorage.clear();


Πηγή