Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Το πρώτο μήνυμα μετά την αφαίρεση όγκου και η φωτογραφία με τη μαμά της

Δύσκολες ώρες περνάει η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και ηθοποιός, Μαρία Μενούνος η οποία διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Μάλιστα παραιτήθηκε και από το τηλεοπτικό δίκτυο Ε!News για να αφοσιωθεί στην αποκατάσταση της υγείας της.

Η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει στο Instagram μία φωτογραφία με τη μητέρα της, Λίτσα Μενούνος, η οποία έχει την ίδια ασθένεια στο 4ο στάδιο μαζί με το παρακάτω κείμενο:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω για όλες τοις ευχές, τις προσευχές και την στήριξή σας. Επικρατεί μία τρελή κατάσταση εδώ στο σπίτι. Θέλω να ξέρετε όλοι πως είμαι καλά! Σοβαρά, αναρρώνω πολύ καλά και θα είμαι σαν καινούρια πάρα πολύ σύντομα! Ευτυχώς δε θα χρειαστώ περαιτέρω θεραπεία, αλλά δε μπορώ να πω το ίδιο και για τη μαμά μου. Οπότε παρακαλώ να προσευχηθείτε γι’ αυτήν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το περιοδικό People που μου επέτρεψε να μοιραστώ την ιστορία μου και το νοσοκομείο που ήταν υπέροχο.[…] Και τέλος, ο Θεός με έχει ευλογήσει με τόσους πολλούς τρόπους, αλλά κι αυτό ήταν ευλογία. Άκουγα συνέχεια τι σημαίνω για τους φίλους και την οικογένειά μου και με συγκίνησε πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω τους υπέροχους φίλους μου, την οικογένειά μου, αλλά ακόμα και τους αγνώστους που έδειξαν σε εμένα και την οικογένειά μου τέτοια ευγένεια.[…] Δεν είχα ποτέ περισσότερο ενθουσιασμό για τη ζωή. Βλέπω πια τόσο καθαρά. Θα ξαναμοιραστώ περισσότερα μαζί σας σύντομα».

localStorage.clear();


Πηγή