Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Το σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη στη Μύκονο -Με υπέροχη βεράντα και πισίνα

Στη Μύκονο βρίσκονται από τις αρχές του καλοκαιριού η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Το ζευγάρι νοίκιασε σπίτι στo κυκλαδίτικο νησί για το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού, εκεί όπου έχει προγραμματιστεί και η βάπτιση των διδύμων. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Αριάνα και η Φιλίππα έκλεισαν τον πρώτο χρόνο της ζωής τους, κάτι που η οικογένεια γιόρτασε σύσσωμη με ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη Μύκονο βρίσκονται συχνά και οι γιαγιάδες, η Σταματούλα Τανιμανίδη, η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη, και η Γιώτα Παπούλα, μητέρα της Χριστίνας Μπόμπα, οι οποίες περνούν αρκετό χρόνο με τα εγγόνια τους.

Με τη βοήθεια των μαμάδων τους, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα φαίνεται να βρίσκουν τον χρόνο προκειμένου να κάνουν τις βόλτες τους στο νησί, προτιμώντας τις βραδινές ώρες. Αλλωστε, στη Μύκονο έχουν και την παρέα των κουμπάρων τους, αφού και η Μαρίνα Βερνίκου με τον Μίλτο Καμπουρίδη βρίσκονται με τα παιδιά τους στο Νησί των Ανέμων, περνώντας χαλαρές στιγμές σε κοινές εξόδους με τον Σάκη και τη Χριστίνα.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να συνδυάσει στις διακοπές του και στιγμές ξεκούρασης αλλά και διασκέδασης με την παρέα του.

Το σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη στη Μύκονο

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα νοίκιασαν ένα πολυτελές σπίτι για να χωράει την οικογένειά τους, ενώ το τέλος των διακοπών θα επισφραγιστεί, όπως προαναφέραμε, με τη βάπτιση των δίδυμων κοριτσιών τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μύκονος είναι ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά και το σίγουρο είναι πως δεν υστερεί σε πολυτελείς βίλες. Με τα περισσότερα σπίτια όμως να μοιράζονται την ίδια αισθητική υψηλού επιπέδου, είναι ευτυχής συγκυρία όταν αυτή συναντάται με τη γοητευτική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και την αυθεντικότητα.

Οπως το μυκονιάτικο σπίτι που επέλεξαν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης για το καλοκαίρι τους. Από τις αναρτήσεις τους στο Instagram φαίνεται ότι το σπίτι έχει ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα. Μια τυπική κυκλαδίτικη διακόσμηση, με ελάχιστα έπιπλα και χρώματα στις αποχρώσεις του λευκού, κυριαρχεί στο εσωτερικό της κατοικίας.

Η πέτρα και το ξύλο είναι τα βασικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο συγκεκριμένο σπίτι, ενώ τα γαλανά παραθυρόφυλλα αποδεικνύουν πως ο σχεδιασμός έγινε με σεβασμό στην αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική.

Η υπέροχη βεράντα, όπου οι δίδυμες απολαμβάνουν το παιχνίδι τους, καθιστά το σπίτι ιδανικό καταφύγιο διακοπών στη Μύκονο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, δεν λείπει ούτε η πισίνα, εκεί όπου το ζευγάρι διοργάνωσε ένα όμορφο pool party για τα πρώτα γενέθλια των κοριτσιών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή