Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το σπίτι του Σωτήρη Τσαφούλια και της Αννας Μενενάκου -Φωτεινό και ζεστό

Η Άννα Μενενάκου και ο Σωτήρης Τσαφούλιας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια για τους οποίους ωστόσο γνωρίζουμε ελάχιστα, καθώς προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι μετρά ήδη κάποια χρόνια σχέσης κάνοντας λιγοστές δημόσιες εμφανίσεις. Εξίσου λίγα είναι και τα κοινά στιγμιότυπα στο social media αφού ο Σωτήρης Τσαφούλιας δεν διαθέτει καν προσωπικό λογαριασμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτός είναι και ο λόγος που η πρωτοβουλία της Άννας Μενενάκου τις προηγούμενες ημέρες να δημοσιεύσει μια τρυφερή φωτογραφία του συντρόφου της σε instastory, ξάφνιασε ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους. Πιο συγκεκριμένα η Άννα Μενενάκου φωτογράφισε τον Σωτήρη Τσαφούλια, σε μια χαλαρή στιγμή στο σπίτι τους, μαζί με τον τετράποδο φίλο τους.

«Μπαμπάς και γιος», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης της. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αννα Μενενάκου έχει δείξει τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της με τον Σωτήρη Τσαφούλια.

Πρόκειται για ένα σπίτι που εμπνέει ηρεμία, γαλήνη και ζεστασιά. Οι γωνιές του έχουν γούστο, γήινα χρώματα, αλλά και έντονα όπως μια κόκκινη πολυθρόνα. Ξεχωριστή θέση έχει η μεγάλη βιβλιοθήκη ενώ η Αννα Μενενάκου, που είναι λάτρης της γιόγκα, έχει τον δικό της χώρο γυμναστικής. Προσεκτικά επιλεγμένα μαξιλάρια με μοτίβα προσθέτουν στην ελκυστικότητα του δωματίου.

Στην κουζίνα κυριαρχούν το μαύρο και το γκρι ενώ εντυπωσιακά είναι και τα μεγάλα παράθυρα που δίνουν περισσότερο φως σε όλο το σπίτι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την γνωριμία της με τον Σωτήρη Τσαφούλια η Αννα Μενενάκου σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει: «Η πρώτη γνωριμία έγινε στο θέατρο, τότε εγώ έπαιζα με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και είχε πάρει ο Βλαδίμηρος ένα βραβείο για την πρώτη ταινία του Σωτήρη, τον Κοινό Παρανομαστή. Εγώ εντυπωσιάστηκα όταν τον είδα, αλλά μετά ξεχάστηκε»

«Μετά πέρασαν τα χρόνια και όταν κάναμε το «Δείπνο Ηλιθίων» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ερχόταν. Δεν με θυμόταν από την πρώτη φορά. Ο Σωτήρης είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ στοχοπροσηλωμένος σε ό,τι κάνει. Μετά την πρεμιέρα, το 2018 σμίξαμε. Έγινε ο πρώτος κύκλος της σειράς που δεν έπαιζα εγώ, ήμασταν στην αρχή. Δεν ήθελα πολλή εμπλοκή. Ο Σωτήρης είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου» πρόσθεσε η Άννα Μενενάκου.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της Αννας Μενενάκου και του Σωτήρη Τσαφούλια:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή