Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Το σταυροπόδι της Μελάνια και το βλέμμα του Λαβρόφ

Η Μελάνια Τραμπ κατάφερε και πάλι να κάνει αίσθηση στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στο Ελσίνκι μετά τις συνομιλίες που είχαν Τραμπ και Πούτιν.

Η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ καθόταν σταυροπόδι, φορώντας ψηλοτάκουνες κίτρινες γόβες όταν ο σύζυγός της της τής είπε να πιάσει τη μπάλα, αναμνηστικό δώρο από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που του χάρισε ο «οικοδεσπότης» του Μουντιάλ.

Τα μάτια όλων στράφηκαν στη Μελάνια που χαμογελούσε ενώ ο φακός «έπιασε» το βλέμμα του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών στα καλλίγραμμα πόδια της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Η Μελάνια φορούσε ένα υπέροχο κίτρινο παλτό με μία πεταλούδα να κοσμεί τη λεπτή της μέση με τα πόδια της να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Λαβρόφ: Καλύτερα και από σούπερ η συνάντηση Πούτιν-Τραμπ

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε χθες ότι η πρώτη διμερής σύνοδος κορυφής στο Ελσίνκι μεταξύ του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και του ομολόγου του των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξελίχθηκε «καλύτερα και από σούπερ».

Απαντώντας στην ερώτηση δημοσιογράφου σε σχέση με τον τρόπο με τον οποίο διεξήχθησαν οι διαπραγματεύσεις, ο Λαβρόφ απάντησε: «Φανταστικά, καλύτερα και από σούπερ», μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Interfax.

localStorage.clear();


Πηγή