Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Το στενάχωρο «αντίο» της Μέγκαν Μαρκλ στη βασιλική ζωή

Το στενάχωρο «αντίο» της Μέγκαν Μαρκλ στη βασιλική ζωή

Τα τελευταία τους καθήκοντα ως «Δούκας και Δούκισσα του Σάσεξ» εκτέλεσαν τις τελευταίες ημέρες ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Το ζευγάρι που έκανε την «επανάστασή» του φέρνοντας τα πάνω κάτω με το περίφημο Megxit, σε λίγες ημέρες από τώρα θα είναι κι επίσημα εκτός βασιλικών δικαιωμάτων και θα ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή στον Καναδά.

Ωστόσο, όπως φαίνεται και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι τελευταίες βασιλικές τους υποχρεώσεις είχαν μπόλικη συγκίνηση, αλλά και κάμποσο παρασκήνιο. Μάλιστα, η πρώτη και τελευταία δημόσια κοινή εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του Megxit, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον δεν ήταν και τόσο καλή, με τους Κέμπριτζ να λέγεται πως ήταν αρκετά αγενείς απέναντι στους Σάσεξ.

Ο Χάρι αυτό το διάστημα θα βρίσκεται στη Μ. Βρετανία προκειμένου να ολοκληρώσει τις τελευταίες του βασιλικές υποχρεώσεις, όμως, η σύζυγός του που «ξεμπέρδεψε» με αυτές ήδη επέστρεψε στον Καναδά για να βρίσκεται κοντά στον γιο τους, Άρτσι. Ωστόσο, το «αντίο» της στη βασιλική ζωή είχε μπόλικη συγκίνηση, και όπως αναφέρει η Telegraph σε σχετικό δημοσίευμα, η Μαρκλ δάκρυσε κατά τη διάρκεια του αποχαιρετισμού με το βασιλικό προσωπικό.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην τελευταία βασιλική της υποχρέωση με φοιτητές της Κοινοπολιτείας στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, λίγο προτού πάει στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ. Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μέγκαν εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια και ήταν πολύ στενοχωρημένη.

Η δημοσιογράφος της Telegraph, Μπριόνι Γκόρντον, η οποία βρισκόταν στην τελευταία βασιλική υποχρέωση της Μέγκαν Μαρκλ, περιέγραψε στιγμές της δούκισσας του Σάσεξ πίσω από τις κάμερες. Όπως είπε, η Μαρκλ είχε «δάκρυα στα φωτεινά και φιλικά της μάτια» κατά την συνάντησή της με τους παρευρισκόμενους.

«Το συναίσθημα που έβγαινε παρακολουθώντας την δούκισσα του Σάσεξ να πραγματοποιεί την τελική ιδιωτική, βασιλική της υποχρέωση, ήταν μια βαθύτατη θλίψη. Θλίψη που έπρεπε να φτάσει σε αυτό. Θλίψη που δεν δούλεψε τελικά το σχέδιο και θλίψη που μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια από εκείνον τον λαμπερό παραμυθένιο γάμο, το πρώτο έγχρωμο άτομο που εντάχθηκε ποτέ στην βασιλική οικογένεια έπρεπε να φύγει. Πόσο ειρωνικό είναι που η τελευταία της υποχρέωση αφορούσε την Κοινοπολιτεία, που γιορτάζει την ποικιλομορφία, την μοναδικότητα και την δύναμη που αντλούμε με το να αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλον και τις διαφορές μας», γράφει η δημοσιογράφος.

Για να προσθέσει πως πως «υπάρχει η αίσθηση ότι τους φέρθηκαν πολύ άσχημα» στην Βρετανία. Μάλιστα, πάντα με τη δημοσιογράφο της  Telegraph, η Μέγκαν έδειχνε λυπημένη και για τον σύζυγό της που θα έπρεπε να αφήσει τους στρατιωτικούς του ρόλους.


Πηγή