Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Το συγκινητικό μήνυμα της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη για το χαμό του πατέρα της

Το συγκινητικό μήνυμα της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη για το χαμό του πατέρα της

Το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής της ήταν το φετινό για την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef «έχασε» εντελώς ξαφνικά τον πατέρα της στις αρχές Ιουλίου.

Τον άτυχο άνδρα είδε πεσμένο στο πάτωμα του μπαλκονιού ένας γείτονας που ειδοποίησε την Αστυνομία. Αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο σπίτι και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς για τον 54χρονο ήταν ήδη αργά, καθώς εκτιμάται ότι είχε εκπνεύσει λίγες ώρες πριν.

Η Σπυριδούλα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει όσους τις στάθηκαν σε αυτή την τόσο δύσκολη και οδυνηρή στιγμή.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη και την αγάπη που μου στείλατε…. πολλοί άνθρωποι με βοήθησαν και στάθηκαν διπλα μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή… Εύχομαι κανείς να μη νιώσει αυτό το πόνο αλλά δυστυχώς όλα είναι μέσα στη ζωή…

Η ζωή συνεχίζεται και ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός…. Εγώ ξέρω πως πάντα θα είναι κοντά μας θα μας προσέχει και όλα θα γίνουν όπως έλεγε και εκείνος….

Με τη στήριξη σας και την αγάπη σας όλα θα τα καταφέρουμε.. Τώρα πλέον πιο κοντά σας… Νέα πράγματα ξεκινάνε στην Ελλαδα πια…. και φυσικά

Νέα και ακόμη πιο δημιουργικά συνεχίζουν και στη Κύπρο στο αγαπημένο μας @rousrestaurant με τον υπέροχο @panostogias ….» έγραψε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη στο μήνυμα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❤❤❤🇬🇷🇬🇷🇬🇷🙏🙏🙏 Θα ήθελα να σας ευχαριστησω όλους για τη στηριξη και την αγάπη που μου στείλατε…. πολλοί άνθρωποι με βοήθησαν και στάθηκαν διπλα μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή… Ευχομαι κανεις να μη νιώσει αυτό το πονο αλλα δυστυχώς ολα ειναι μέσα στη ζωή… Η ζωη συνεχίζεται και ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός…. Εγω ξερω πως παντα θα είναι κοντά μας θα μας προσέχει και ολα θα γίνουν όπως έλεγε και εκείνος…. Με τη στήριξη σας και την αγαπη σας ολα θα τα καταφέρουμε.. Τώρα πλεον πιο κοντά σας… Νεα πραγματα ξεκινάνε στην Ελλαδα πια…. και φυσικά Νέα και ακόμη πιο δημιουργικά συνεχίζουν και στη Κυπρο στο αγαπημένο μας @rousrestaurant με τον υπέροχο @panostogias …. #welcomeback #lovegreece #lovecyprus #work #rous #newproject #newlife #partners #spiridoula #loveyouall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη spiridoyla~karampoutaki (@spiridoula_karampoutaki) στις




Πηγή