Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Το συγκινητικό μήνυμα του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του: Για μένα δεν έφυγες ποτέ

Το συγκινητικό μήνυμα του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του: Για μένα δεν έφυγες ποτέ

Πάνε έξι χρόνια από τότε που ο Αντώνης Βαρδής έφυγε από τη ζωή. Και τα τραγούδια του – κι εκείνα που τραγούδησε ο ίδιος με τη μελωδική του φωνή, αλλά κι εκείνα που έγραψε και συνέθεσε – πάντα θα μας συντροφεύουν. Σήμερα, 7 Αυγούστου, αν ο αξέχαστος τραγουδοποιός ήταν στη ζωή, θα είχε τα γενέθλιά του.

Και ο γιος του, Γιάννης με αφορμή αυτό, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μία ανάρτηση για τον πατέρα του, την οποία συνόδευσε με λόγια που συγκινούν.

«Χρόνια σου πολλά μπαμπά. Λένε πως δεν εύχεσαι σε ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή. Για μένα δεν έφυγες ποτέ όμως. Θα είσαι για πάντα εδώ. Λείπεις πολύ να ξέρεις. Το σπίτι σου ήταν πάντα γεμάτο με μελωδίες. Τώρα πλέον πέρα απ τις μελωδίες έχει και πολλά παιδικά χαμόγελα και αυτό θα σε χαροποιούσε πολύ. Σ’ αγαπάω κάθε μέρα πιο πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χρόνια σου πολλά μπαμπά. Λένε πως δεν εύχεσαι σε ανθρώπους που έχουν φύγει απ τη ζωή. Για μένα δεν έφυγες ποτέ όμως. Θα είσαι για πάντα εδώ. Λείπεις πολύ να ξέρεις.Το σπίτι σου ήταν πάντα γεμάτο με μελωδίες. Τώρα πλέον πέρα απ τις μελωδίες έχει και πολλά παιδικά χαμόγελα και αυτό θα σε χαροποιούσε πολύ. Σαγαπάω κάθε μέρα πιο πολύ #antonisvardis #vardis @antonis_vardis @vardisantonis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giannisvardis (@giannisvardis) στις




Πηγή