Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το σχόλιο της Πάμελα Άντερσον γα το Χόλιγουντ και τη σεξουαλική παρενόχληση

Για την προσωπική ζωή της και την καριέρα της μιλά η Πάμελα Άντερσον προσκεκλημένη στο ιταλικό σόου «Verissimo» στο δίκτυο Canale 5, τονίζοντας ότι «στο Χόλιγουντ γίνονται συμβιβασμοί».

Η Καναδή ηθοποιός, μοντέλο, τηλεοπτική παρουσιάστρια και ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων αναφερόμενη στην εκρηκτική εμφάνισή της, η οποία αποτέλεσε πρότυπο για πολλές έφηβες τη δεκαετία του ’90 σημειώνει: «Είμαστε όλοι λίγο ανασφαλείς με το σώμα μας, ειδικά οι γυναίκες. Πρέπει να πω ότι όταν έφτασα στο Λος Άντζελες όλες έκαναν επέμβαση προσθετικής στήθους και αποφάσισα να κάνω και εγώ. Αργότερα αποφάσισα να κάνω επέμβαση για επαναφορά στην προηγούμενη εμφάνιση και τώρα αισθάνομαι πολύ άνετα με το σώμα μου».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, η Πάμελα Άντερσον, η οποία υποδύθηκε τη Σι Τζέι Πάρκερ στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Baywatch» κάνει αναφορά στο κίνημα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης #MeToo και στο «σκάνδαλο Γουάινστιν» με πρωταγωνιστή τον κινηματογραφικό παραγωγό που κινδυνεύει με ισόβια κάθειρξη για τις υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμών γυναικών στο Χόλιγουντ.

«Διέπραξε σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος πολλών γυναικών και θα έχει συνέπειες. Τον συνάντησα μόνο μία φορά, για λίγο» τονίζει στην εκπομπή του ιταλικού τηλεοπτικού καναλιού η ηθοποιός.

«Στο Χόλιγουντ σου υπόσχονται σπουδαίους ρόλους, αν κάνεις συγκεκριμένα πράγματα, αλλά αξίζει να πεις «όχι», όπως έκανα εγώ» προσθέτει η Πάμελα Άντερσον.

Όσον αφορά την εικόνα της ως femme fatale η Πάμελα Άντερσον αναφέρει: «Οι φωτογραφίσεις για το Playboy θα μπορούσαν να κάνουν τους άλλους να νομίζουν ότι ήμουν ένα κορίτσι «λίγο πιο εύκολο» αλλά εκεί έχω γνωρίσει μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους στη ζωή μου, τους μέντορες μου. Για μένα ήταν ένα είδος πανεπιστημίου, ήταν ένα περιβάλλον που μου έδωσε πολλά. Ο Χιου Χέφνερ ήταν ο τελευταίος τζέντλεμαν που έφυγε από τον κόσμο».

Δεν ασχολείται μόνο με παρουσιάσεις μόδας και γκαλά. Η Πάμελα Άντερσον είναι επίσης πολύ δραστήρια στην υποστήριξη του Τζούλιαν Ασάνζ, ιδρυτή του Wikileaks που ζει εδώ και χρόνια στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο και με τον οποίο είχε μια ιστορία: “Πήγα να τον δω στο παρελθόν, τώρα πλέον δεν δέχεται επισκέψεις Είναι απομονωμένος για περίπου οκτώ μήνες, δεν μπορεί να μπει στο διαδίκτυο και είναι κολλημένος εκεί. Δεν νομίζω ότι είναι πολύ καλά, υποφέρει πολύ γι ‘αυτή την κατάσταση, επηρεάζεται κυρίως η υγεία του. Νομίζω ότι έκανε κάτι σωστό, αποκάλυψε εγκλήματα πολέμου και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση τώρα. Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος της έκδοσης, επειδή προς τον παρόν δεν βρίσκεται λύση. Του εύχομαι το καλύτερο και ελπίζω ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα του προσφέρει προστασία. Είναι ένα φανταστικό πρόσωπο, αλλά και πολύ αστείο και περίεργο, ήταν πάντα μαχητής, υπερασπιστής της κοινωνικής δικαιοσύνης».

Η Πάμελα Άντερσον αναφέρεται και στον έρωτα που βρήκε τώρα στη Γαλλία στο πρόσωπο του πρώην ποδοσφαιριστή και παγκόσμιου πρωταθλητή, Αντίλ Ραμί ο οποίος φέρεται να της χάρισε δαχτυλίδι αρραβώνων: «Είμαι τυχερή. Είναι πολύ γενναιόδωρος, αλλά τώρα δεν το έχω, μόλις τελείωσα το χορευτικό σόου, στο οποίο χρησιμοποιώ αρκετά τα χέρια μου και έπρεπε να βγάλω όλα τα δαχτυλίδια που φορούσα. Στην ερώτηση της παρουσιάστριας, Σίλβια Τοφάνιν αν θα τον παντρευτεί, εξηγεί: «Δεν μπορώ να απαντήσω, ρωτήστε τον. Προσπαθήστε και δείτε τι θα σας απαντήσει».

localStorage.clear();


Πηγή