Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Το τελεσίγραφο του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ

Σκέτος πονοκέφαλος έχει καταντήσει για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι ο πατέρας της Τόμας Μαρκλ.

Ο 74χρονος αυτή τη φορά έχει ένα τελεσίγραφο για τη νέα δούκισσα του Σάσεξ: Ή με βάζεις στη ζωή σου ή θα μιλάω για σένα και τη βασιλική οικογένεια στα media όσο κι αν ενοχλεί.

Σε συνέντευξή του ανέφερε ότι δεν τον απασχολεί αν η κόρη του και ο σύζυγός της έχουν κουραστεί από το γεγονός ότι δίνει συνεντεύξεις έναντι αμοιβής στα media. Μάλιστα ο Τόμας Μαρκλ υποστήριξε πως δεν θα σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις μέχρι να του επιτρέψουν να είναι στη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ.

«Ήμουν σιωπηλός για έναν ολόκληρο χρόνο και ο Τύπος με χτυπούσε λέγοντας ότι είμαι ερημίτης που κρύβομαι στο Μεξικό. Έτσι έδωσα την ιστορία μου. Προφανώς αυτή η συνέντευξη έβαλε στη σιωπή τη βασιλική οικογένεια… έτσι έδωσα άλλη μια συνέντευξη για να σπάσω τη σιωπή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να μου μιλήσουν».

«Αύριο είναι τα 74α γενέθλιά μου. Απολαμβάνω το γεγονός ότι μπορώ να κάνω ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια να μη μιλάει και ίσως να μπορώ να γελάσω με τη δούκισσα» ανέφερε σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είναι, σύμφωνα με βασιλική πηγή, απογοητευμένοι που ο πατέρας της συνεχίζει να δίνει συνεντεύξεις και να πληρώνεται για αυτές. Το παλάτι δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια ανακοίνωση.

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ πιστεύει ότι η 36χρονη ηθοποιός είναι τρομοκρατημένη από τη νέα της ζωή ως μέλος της βασιλικής οικογένειας υποστηρίζοντας ότι «το βλέπει στα μάτια της, το πρόσωπό της και το χαμόγελό της».

« Ξέρω το χαμόγελό της. Δεν μου αρέσει αυτό το χαμόγελο που βλέπω τώρα. Αυτό δεν είναι ούτε στημένο χαμόγελο. Είναι πικραμένο χαμόγελο. Με ανησυχεί πολύ. Νομίζω ότι βρίσκεται κάτω από τεράστια πίεση. Υπάρχει μεγάλο τίμημα για να παντρευτείς κάποιον σε αυτή την οικογένεια».

localStorage.clear();


Πηγή