Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Το τηλεοπτικό κοινό γύρισε την πλάτη του στα διάσημα «αγγελάκια»

Άσχημα είναι τα νέα για την Victoria’s Secret σχετικά με την τηλεθέαση που έκανε το show, όταν προβλήθηκε στην αμερικανική εβδομάδα, πριν λίγες ημέρες. Και αυτό, διότι οι τηλεθεατές φαίνεται ότι γύρισαν την πλάτη στα διάσημα «αγγελάκια», μιας και τα νούμερα που έκανε ήταν τα χειρότερα των τελευταίων ετών.

Συγκεκριμένα, μόλις 3,3 εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρη την Αμερική (πέρυσι 4,98 εκατ. τηλεθεατές) παρακολούθησαν το φαντασμαγορικό σόου. Στην επίδειξη μόδας συμμετείχαν οι Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ και Μπεχάτι Πρίνσλου, οι οποίες βάδισαν στην πασαρέλα με σετ εσωρούχων από κρύσταλλα και τα πολυπόθητα φτερά του brand. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο και μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο από το ABC την περασμένη Κυριακή.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, η μετάβαση από το CBS και από Τρίτη σε Κυριακή φαίνεται πως δεν ευνόησε το σόου. Ωστόσο, φαίνεται ότι έπαιξαν ρόλο και οι πρόσφατες δηλώσεις του Εντ Ράζεκ, υπεύθυνου μάρκετινγκ του brand, όταν κλήθηκε να απαντήσει γιατί δεν πήραν μέρος plus size ή τρανσέξουαλ μοντέλα στην επίδειξη της Victoria’ Secret.

«Δεν θα έπρεπε να έχετε τρανσέξουαλ στην επίδειξη;» είχε ρωτηθεί. «Όχι, δεν νομίζω ότι πρέπει» απάντησε. «Λοιπόν, γιατί όχι;» ρωτήθηκε. «Επειδή το σόου είναι μια φαντασία» εξήγησε σε συνέντευξη στο Vogue προτού κληθεί να απαντήσει γιατί ποτέ δεν έχει προσκληθεί να συμμετάσχει ένας plus size «άγγελος» στην πασαρέλα: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ειδικό plus size αφιέρωμα για την τηλεόραση (το 2000). Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε γι αυτό και ακόμη δεν υπάρχει ενδιαφέρον».

Η τραγουδίστρια Halsey, που ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που τραγούδησαν στο σόου του 2018, αναφέρθηκε επίσης στα σχόλια του Ράζεκ, εκφράζονυας τη στήριξή της στην LGBTQ+ κοινότητα.

localStorage.clear();


Πηγή