Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Το τηλεφώνημα που έκανε ο ροκάς Παπακωνσταντίνου και «έριξε» την Ελένη Ράντου

Το τηλεφώνημα που έκανε ο ροκάς Παπακωνσταντίνου και «έριξε» την Ελένη Ράντου

Στο παρασκήνιο της γνωριμίας της Ελένης Ράντου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης ο Μένιος Σακελλαρόπουλος στην εκπομπή «Mini Καύσωνας» του Mega.

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος στην αρχή της γνωριμίας τους, η Ελένη Ράντου δεν είχε και την καλύτερη άποψη για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου λόγω του ότι εκείνος είναι «ροκάς και μαλλιάς».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνος πολιορκούσε την ηθοποιό αρκετό καιρό. Τότε η Αθηναΐδα Νέγκα ανέφερε πως έχει ακούσει την Ελένη Ράντου να δηλώνει σε παλιότερες συνεντεύξεις ότι έκανε πολλά προκειμένου να εντυπωσιάσει με την σειρά της τον τραγουδιστή. «Ήθελα να αισθάνεται πως δεν είμαι μόνο μια ηθοποιός, αλλά έχω οντότητα», φέρεται να είχε πει σε συνέντευξη της η Ράντου.

Τότε, ο Μένιος Σακκελαρόπουλος αποκάλυψε πως ένα τηλεφώνημα ήταν εκείνο που έκανε την Ελένη Ράντου να αναθεωρήσει την άποψη της για τον ροκά και μαλλιά Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος στην πρώτη τους βραδιά μαζί, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έσπευσε να τηλεφωνήσει στον πατέρα του για να ειδοποιήσει πως δεν θα γυρίσει σπίτι και αυτό ήταν το τηλεφώνημα που εντυπωσίασε την Ελένη Ράντου και ταυτίστηκε με τις οικογενειακές αρχές του.


Πηγή