Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της Ελισάβετ Μουτάφη

Την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου επέλεξαν η Ελισάβετ Μουτάφη και ο σύντροφός της, Μάνος Νιφλής να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι επέλεξε η σημαντική ημέρα της ζωής τους να κινηθεί σε διακριτικούς τόνους και με λίγους καλούς φίλους και συγγενείς βρέθηκαν στη Σαντορίνη, όπου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, σε μία ρομαντική τελετή.

Το μυστήριο έγινε στην εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στο Εμπορειό και κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Μαρίνα Ασλάνογλου με τον δικηγόρο σύζυγό της, Δημοσθένη Πέππα, ο  cast director Άκης Γουζουρλίδης και οι δικηγόροι φίλοι του γαμπρού Σπύρος Δήμας και Βάσια Καπερνάρου. Παρανυφάκια ήταν οι δύο κόρες του Νιφλή από τον προηγούμενο γάμο του, ενώ το ρομαντικό νυφικό της Μουτάφη σχεδίασε ο αγαπημένος θείος της και αδελφός της μητέρας της, Μάκης Τσέλιος. Την υπογραφή του γνωστού σχεδιαστή έφερε και το γαμπριάτικο κοστούμι.

Στη Σαντορίνη για το γάμο βρέθηκαν και οι στενοί φίλοι της νύφης, Ηρώ Λούπη με το σύντροφό της Σωτήρη Καλυβάτση, η Λίνα Σακκά καθώς και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Μετά το μυστήριο ακολούθησε πάρτι.

localStorage.clear();


Πηγή