Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης σε Χριστοπούλου – Καλλίτση

Ένα, περίπου, χρόνο μετά το διαζύγιό τους ο αγαπημένος κομμωτής των celebrities, Πάνος Καλλίτσης και η coach των επίδοξων μοντέλων στο «Greece ‘s Next Top Model», Έλενα Χριστοπούλου θα συναντηθούν στα δικαστήρια, όπου αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι με τους τρεις κατηγορούμενους για την αιματηρή επίθεση που δέχτηκαν πριν από τρία χρόνια.

Γράφει η Μαρία Ζαχαροπούλου

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094784420-0’); });

Μπορεί οι δρόμοι του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού να έχουν χωρίσει, ωστόσο, θα τους ενώνει για πάντα η δραματική εμπειρία που έζησαν τον Ιανουάριο του 2016 όταν τους πυροβόλησαν στο γκαράζ του σπιτιού τους, στον Λυκαβηττό, την ώρα που επέστρεφαν από το κομμωτήριό τους στο Χαλάνδρι με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό, στο στήθος και τα πόδια του Πάνου Καλλίτση.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου θα καθίσουν, στις 18 Ιανουαρίου 2019, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα ληστείας και συνέργεια στις παραπάνω πράξεις, ένας αστυνομικός, ένας 35χρονος Ιρακινός και ένας 43χρονος, ο οποίος το μοιραίο βράδυ βρισκόταν σε άδεια από τις φυλακές Αγιάς Χανίων όπου εξέτιε ποινή για απάτες και ληστείες. Πρωτόδικα, στον 30χρονο αστυνομικό επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 12 ετών καθώς το δικαστήριο αποφάνθηκε πως η συμμετοχή του περιορίστηκε στις πληροφορίες που έδωσε για τις κινήσεις του ζευγαριού.

Ο 35χρονος Ιρακινός καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 18 ετών ενώ στον 43χρονο κρατούμενο που πυροβόλησε επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 53 ετών (εκτιτέα τα 25).

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας τόσο ο Πάνος Καλλίτσης, όσο και η τότε σύζυγός του Έλενα Χριστοπούλου περιέγραψαν με μελανά χρώματα την ώρα της επίθεσης από κουκουλοφόρους. «Ήθελε να με σκοτώσει. Αυτό αισθάνθηκα, από την πρώτη στιγμή με εντυπωσίασε η ευκολία με την οποία με πυροβόλησε στην καρδιά» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο γνωστός κομμωτής.

Η Έλενα Χριστοπούλου είχε περιγράψει το σοκ που βίωσε αλλά και τις φοβίες που αντιμετώπισε μετά την επίθεση. «Έπαθα σοκ. Πίστευα ότι ο άνδρας μου πέθανε. Μετά από δύο ώρες κατάλαβα ότι είχα τραυματιστεί, ήταν τέτοιο το σοκ. Είπα “Παναγιά μου σώσε μας ή να μας σκοτώσουν γρήγορα να τελειώνουμε» είπε στο δικαστήριο.

Το τραγικό γεγονός της επίθεσης σε βάρος του Πάνου Καλλίτση και της Έλενας Χριστοπούλου αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τη σχέση τους. Περίπου ένα χρόνο μετά αποφάσισαν να χωρίσουν, όπως έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της η booker μοντέλων.

«Η άσχημη εμπειρία που βιώσαμε βοήθησε και τους δύο μας να καταλάβουμε πως ενδεχομένως δεν ήταν γραφτό να είμαστε μαζί για το υπόλοιπο της ζωής μας» ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι η ζωή της έχει χωριστεί στα δύο, πριν και μετά το συμβάν:

«Από εκείνη την ημέρα δε νιώθω πουθενά ασφαλής: ούτε στο αυτοκίνητό μου, ούτε στο σπίτι μου ή στα σπίτια των φίλων μου. Πάντα τσεκάρω τις πόρτες, κοιτάω τους ανθρώπους στο δρόμο με άλλο βλέμμα και άλλη ψυχή».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή