Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το come back του Τζόνι Ντεπ: Αγνώριστος, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως Λουδοβίκος 15ος της Γαλλίας

To comeback στον κινηματογράφο ετοιμάζει ο Τζόνι Ντεπ μετά την επεισοδιακή νίκη του στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Ο 59χρονος ηθοποιός εμφανίζεται σχεδόν αγνώριστος με δεμένα τα μάτια και μια περούκα εποχής στην πρώτη φωτογραφία του στο ρόλο του βασιλιά Λουδοβίκου ΙΕ΄ της Γαλλίας, που έδωσαν στη δημοσιότητα η κρατική γαλλική εταιρεία παραγωγής ταινιών Why Not Productions και η γαλλική τηλεόραση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ντεπ φορά ρούχα της εποχής του 18ου αι. με ένα χρυσό γιλέκο με κολάρο και λευκό πουκάμισο και δείχνει εμφανώς πιο ωχρός με κόκκινα χείλη. Θα ενσαρκώσει τον βασιλιά Λουδοβίκο ΙΕ΄στο πλευρό της Μαϊγουέν Λε Μπεσκό, που θα σκηνοθετήσει το φιλμ και θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της διάσημης ερωμένης του βασιλιά, Μαντάμ Ζαν ντυ Μπαρί. Το φιλμ σηματοδοτεί την επιστροφή του Ντεπ στη μεγάλη οθόνη, καθώς το Χόλυγουντ τον είχε βάλει σε μεγάλο βαθμό σε μαύρη λίστα μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εις βάρος του η Χερντ.

Η Γαλλίδα ηθοποιός και σκηνοθέτις Μαϊγουέν Λε Μπεσκό θα υποδυθεί την ερωμένη του βασιλιά Λουδοβίκου ΙΕ΄, που θα ενσαρκώσει ο Τζόνι Ντεπ
Η Γαλλίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης Μαϊγουέν Λε Μπεσκό θα υποδυθεί την ερωμένη του βασιλιά Λουδοβίκου ΙΕ΄, που θα ενσαρκώσει ο Τζόνι Ντεπ / Φωτογραφία αρχείου: AP Photo/Joel Ryan

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα -μετά τη λήξη της πολύκροτης δίκης – σε διάφορες τοποθεσίες στη Γαλλία, όπως στα ανάκτορα ων Βερσαλλιών και το Παρίσι και θα κρατήσουν περί τις ένδεκα εβδομάδες, ενώ το φιλμ αναμένεται να προβληθεί τον ερχόμενο χρόνο στους γαλλικούς κινηματογράφους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και δεν έχουν
αποκαλυφθεί στοιχεία για το μπάτζετ
της ταινίας, ο Ντεπ φέρεται να συμφώνησε
σε μια κατ’ αρχήν αμοιβή 20 εκατ. δολαρίων
για το ρόλο. Η δραματική ταινία εποχής
με τίτλο “La Favorite” («Η ευνοούμενη»)
αφηγείται την ιστορία
της Ζαν ντυ Μπαρί, που αν και γεννήθηκε
φτωχή, κατάφερε να αναρριχηθεί στην
κοινωνική ιεραχία του Παρισιού
χρησιμοποιώντας την ευφυΐα της και να
μαγνητίσει το ενδιαφέρον του βασιλιά
Λουδοβίκου ΙΕ΄.

Ο Ντεπ φέρεται να συζητά και την επιστροφή του στο ρόλο του Κάπτεν Τζακ Σπάροου σε ένα νέο επεισόδιο των «Πειρατών της Καραϊβικής» μετά από προσφορά 301 εκατ. δολαρίων από την Disney, αν και εκπρόσωπός του είχε διαψεύσει στις αρχές Ιουλίου ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ηθοποιός είχε αστειευτεί ότι δεν επέστρεφε στο ρόλο αυτό ακόμη και αν του πρόσφεραν 300 εκατ. δολάρια, πράγμα που ώθησε τη Disney να του δώσει ένα εκατ. δολάρια παραπάνω. Η τελευταία ταινία του Ντεπ, “Μinimata” για τον πολεμικό φωτορεπόρτερ Γ. Γιουτζίν Σμιθ, κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια.

Όλες οι ειδήσεις

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα θερινά σινεμά της Αθήνας για αυγουστιάτικη έξοδο στην πόλη-Καινούργια, δίπλα στο κύμα, με θέα
Αρμυρίκια, τιρκουάζ νερά, κυκλαδίτικες νοστιμιές -O food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδης μάς ξεναγεί στη Σχοινούσα
Στη Μύκονο το σούπερ γιοτ Alayia -Το πλωτό παλάτι των 300 εκατομμυρίων που θυμίζει… Δυναστεία [βίντεο]


Πηγή