Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Το Instagram «μπλόκαρε» την πορνοστάρ που έταζε στοματικό έρωτα

Η Ιταλίδα πορνοστάρ και μοντέλο Paola Saulino δεν είναι μία απλή εργαζόμενη στη βιομηχανία του σεξ. Αντιθέτως, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τοποθετηθεί για τα πολιτικά και κοινωνικά τεκταινόμενα δημόσια, είτε μέσω των social media της είτε καλεσμένη σε εκπομπές των ιταλικών ΜΜΕ.

Στο πρόσφατο δημοψήφισμα για την αλλαγή του συντάγματος είχε ταχθεί ανοικτά με την παράταξη του «ΟΧΙ» και μάλιστα παρότρυνε τους πολίτες να ψηφίσουν «ΟΧΙ» και ως αντάλλαγμα θα προσέφερε στοματικό έρωτα σε όσους έριχναν αρνητική ψήφο.

Το «ΟΧΙ» τελικά επικράτησε με 59% και η 28χρονη ξεκίνησε την περιοδεία του «Pompa Tour», η οποία όμως σταμάτησε άδοξα όταν τραυματίστηκε στο πρόσωπο από τον σκύλο ενός φίλου της. Χωρίς να ξέρουμε φυσικά αν έκανε πράξη την υπόσχεσή της σε αυτή την περιοδεία.

lghfdh4

Τώρα η Paola Saulino υποστηρίζει ότι το Instagram της μπλόκαρε το λογαριασμό, προκειμένου να μην επηρεάσει τις ιταλικές εκλογές που γίνονται την Κυριακή. Όπως αναφέρει και η Sun, ο λογαριασμός της στο Instagram έφαγε ban και έκλεισε, μετά από κινήσεις πολιτικών που φοβούνταν μην τυχόν πάρει κάποια ανάλογη πρωτοβουλία και στις κυριακάτικες εκλογές υπέρ κάποιες πλευράς.

Η ίδια τοποθετήθηκε για αυτό, λέγοντας ότι «είναι κίνηση πολιτικής σκοπιμότητας. Φοβούνται μην κάνω ξανά κάποια περιοδεία. Το να επηρεάζω τον κόσμο είναι η δουλειά. Δεν χρειάζεται να… πληρώνω για αυτό».

lghfdh3 lghfdh5 CzWTl3dWgAA5aeV.jpg large παολα σαουλινο

localStorage.clear();


Πηγή