Πέμπτη , 9 Μάιος 2024

Το Netflix έκανε χριστουγεννιάτικο δώρο στους φαν του «Bridgerton» -Νέες φωτογραφίες από την τρίτη σεζόν

Το Netflix ένωσε τις δυνάμεις του με τη Lady Whistledown και έκαναν ένα χριστουγεννιάτικο δωράκι στους φανατικούς θαυμαστές του «Bridgerton».

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, η δημοφιλής πλατφόρμα streaming μοιράστηκε στα social media νέες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν που κάνει πρεμιέρα τον Μάιο.

Η τρίτη σεζόν θα περιλαμβάνει οκτώ επεισόδια και θα ακολουθήσει τα βήματα πολλών μεγάλων σειρών του Netflx (με πιο πρόσφατη την τελευταία σεζόν του «The Crown») καθώς θα είναι χωρισμένη σε δύο μέρη όταν κυκλοφορήσει το 2024.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν στις 16 Μαΐου ενώ τα τελευταία στις 13 Ιουνίου.

Η τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς της Shondaland θα έχει έναν νέο showrunner με τον Jess Brownell να παίρνει τη σκυτάλη από τον δημιουργό Chris Van Dusen και θα επικεντρώνεται στην Penelope Featherington (Nicola Coughlan) και τον Colin Bridgerton (Luke Newton).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα σεζόν θα επικεντρωθεί και στο αν η Penelope μπορεί ή όχι να τα ξαναβρεί την καλύτερη φίλη, Eloise (Claudia Jessie), η οποία ανακάλυψε τη μυστική ταυτότητα της Penelope ως Lady Whistledown στη δεύτερη σεζόν.

Η ιστορία βασίζεται στο τέταρτο βιβλίο της σειράς μπεστ σέλερ, Romancing Mister Bridgerton, παρακάμπτοντας προς το παρόν τον Benedict (Luke Thompson), καθώς ήταν στο επίκεντρο του τρίτου βιβλίου. Η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί για τέταρτη σεζόν. Το σχέδιο από την αρχή ήταν κάθε σεζόν να επικεντρώνεται σε ένα διαφορετικό από τα οκτώ αδέρφια και στην αναζήτησή τους για τον έρωτα και τον γάμο.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες του Bridgerton:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή