Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τρίτο παιδί για τον Νίκο Καρβέλα -Γέμισε μπαλόνια και λουλούδια το δωμάτιο, επίσκεψη και από την Αννα Βίσση

Πατέρας έγινε χθες ξανά ο Νίκος Καρβέλας, καθώς η σύντροφός του Ελενα Φερεντίνου έφερε στον κόσμο το παιδί τους.

Η 32χρονη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον γιο τους και η οικογένεια και οι φίλοι του ζευγαριού πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Αννα Βίσση και Αννίτα Πάνια γνωρίστηκαν ήδη με τον μικρό Καρβέλα!

Στο μαιευτήριο, μεταξύ άλλων, για να γνωρίσουν από κοντά τον μικρό Καρβέλα έσπευσαν μεταξύ άλλων και οι δύο πρώην σύζυγοι του μουσικοσυνθέτη, Αννα Βίσση και Αννίτα Πάνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αννα Βίσση, Αννίτα Πάνια, Νίκος Καρβέλας

Ο Νίκος Καρβέλας διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τις πρώην σύζυγούς του και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον πλευρό του σε αυτή τη μεγάλη χαρά.

This image has an empty alt attribute; its file name is C6E14947-20A5-4CED-8C72-49684BC19DC2.webp
Νίκος Καρβέλας, Ελενα Φερεντίνου, Αννίτα Πάνια, Νίκος Σαμοΐλης με τον Μπάμπη Στόκα, στην Καλαμάτα

Εντωμεταξύ, το δωμάτιο της Ελενας Φερεντίνου έχει γεμίσει με λουλούδια και μπαλόνια από φίλους και συγγενείς που θέλησαν να ευχηθούν για τον ερχομό του μικρού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Νίκος Καρβέλας έχει ακόμη δύο παιδιά, την Σοφία Καρβέλα, την κόρη του με την Αννα Βίσση, η οποία χαράσσει εδώ και χρόνια το δικό της δρόμο στη Νέα Υόρκη όπου ζει με την οικογένειά της, τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά.

Και φυσικά τον έφηβο πια Ανδρέα Καρβέλα, τον γιο του με την Αννίτα Πάνια, ο οποίος μάλιστα φαίνεται ότι έχει από μικρός το… μικρόβιο της μουσικής και αν και μικρός περπατά ήδη σε μουσικά μονοπάτια.

Νίκος Καρβέλας και Ελενα Φερεντίνου είναι μαζί τα τελευταία 2,5 χρόνια και πλέον στη σχέση τους άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο, το ωραιότερο, αυτό με πρωταγωνιστή τον γιο τους.


Πηγή