Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Τραμπ για Μέγκαν Μαρκλ: Εύχομαι καλή τύχη στον Χάρι γιατί θα την χρειαστεί

Τραμπ για Μέγκαν Μαρκλ: Εύχομαι καλή τύχη στον Χάρι γιατί θα την χρειαστεί

Προτροπή στους Αμερικανούς πολίτες να ψηφίσουν στις πιο «σημαντικές εκλογές» έκαναν με ξεχωριστά μηνύματά τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες ζουν μόνιμα στην Καλιφόρνια. Και μπορεί ευθέως να μην είπαν ότι στηρίζουν τον Τζο Μπάιντεν, όμως, από τα μηνύματά τους καταλαβαίνει κανείς πως είναι εναντίον του πολιτικού του αντιπάλου και νυν προέδρου της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ.

«Κάθε τέσσερα χρόνια μας λένε το ίδιο πράγμα, ότι αυτές είναι οι πιο σημαντικές εκλογές της εποχής μας. Αλλά αυτές τώρα είναι. Όταν ψηφίζουμε, οι αξίες μας γίνονται δράση και οι φωνές μας ακούγονται, η φωνή σου είναι μια υπενθύμιση ότι μετράς, γιατί μετράς, αξίζεις να ακουστείς», είπε η Μέγκαν Μαρκλ.

«Καθώς πλησιάζουμε στον Νοέμβριο είναι σημαντικό να απορρίψουμε την ρητορική μίσους, την παραπληροφόρηση και τον διαδικτυακό αρνητισμό», τόνισε ο Χάρι στο δικό του μήνυμα.

Η πολιτική θέση του πριγκιπικού ζεύγους, που είναι ενάντια στο Πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας της Μ. Βρετανίας, προκάλεσε αίσθηση. Και ο Ντόναλντ Τραμπ ρωτήθηκε σχετικά, ο οποίος δε δίστασε να πει ότι δεν είναι θαυμαστής της Μέγκαν Μαρκλ.

«Δεν είμαι θαυμαστής της και μάλλον το έχει ακούσει αυτό. Εύχομαι καλή τύχη στον Χάρι γιατί θα την χρειαστεί», είπε.

Για την ιστορία, Μέγκαν και Τραμπ έχουν «παρελθόν». Η Αμερικανίδα ηθοποιός το 2016 – προ Χάρι εποχή – είχε ασκήσει κριτική στον πρόεδρο της Αμερικής κι εκείνος την είχε αποκαλέσει «κακιά». Μάλιστα, όταν επισκέφθηκε τη Μ. Βρετανία είχε προκληθεί σάλος με την επίμαχη φράση, με τον Τραμπ να διαψεύδει ότι είχε πει κάτι τέτοιο – αν και υπήρχε ηχητικό ντοκουμέντο – ενώ ο Χάρι απέφυγε τότε να έχει μαζί του κάποιο τετ α τετ.




Πηγή