Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Τρελό βίντεο: Η παρ’ ολίγον τούμπα του Lewis Hamilton στη Formula 1 -Άναυδοι κοίταγαν οι άλλοι οδηγοί

Το γύρο των social media κάνει από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Formula 1 ένα βίντεο με την παρ’ ολίγον τούμπα του Lewis Hamilton.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του drivers parade, όταν οι οδηγοί ανεβαίνουν σε ένα ανοιχτό φορτηγό, λίγο πριν από την έναρξη κάθε γκραν πρι της Formula 1, για να κάνουν το τουρ της πίστας και να χαιρετήσουν τους θεατές, ενώ παράλληλα δίνουν και συνεντεύξεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ο Lewis Hamilton αποφάσισε να πηδήξει από το εν κινήσει φορτηγό στη Formula 1

Ετσι συνέβη και το περασμένο Σαββατοκύριακο στο γκραν πρι του Μπαχρέιν, στην πίστα του Σαχίρ, όταν οι οδηγοί ανέβηκαν στο φορτηγό για το πρώτο drivers parade της χρονιάς. Ενώ το φορτηγό έκανε το tour της πίστας, με χαμηλή ταχύτητα, ξαφνικά, χωρίς προφανή λόγο, ο Lewis Hamilton, κρατώντας την ομπρελίτσα του, πέρασε ατάραχος ανάμεσα στους άλλους οδηγούς, άνοιξε την πόρτα και… πήδηξε! Φυσικά, δεν ήταν τόσο εύκολο όσο περίμενε, παραλίγο να πέσει και να χτυπήσει άσχημα τα πόδια του, έκανε μερικά βήματα στον αέρα, παραπάτησε, και τελικά κατέληξε στην άκρη της πίστας.

Εν τω μεταξύ, οι υπόλοιποι οδηγοί και ειδικά ο Μικ Σουμάχερ και ο Βάλτερι Μπότας κοίταγαν άναυδοι και με απορία τι στο καλό προσπαθούσε να κάνει ο Lewis Hamilton και έμοιαζαν πραγματικά να μην πιστεύουν στα μάτια τους. Ακόμη και ο Max Verstappen, που συνομιλούσε με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο, είχε καρφώσει το βλέμμα του πάνω στον Lewis Hamilton, κοιτώντας τον με πραγματική απορία.

Το viral βίντεο σχολίασε και ο ίδιος ο Lewis Hamilton σήμερα με μια ανάρτησή του στο Instagram, λέγοντας ότι απλά… έπρεπε να φύγει και μπορεί το πήδημά του να μην ήταν τόσο χαριτωμένο, αλλά το βλέμμα του Βάλτερι Μπότας δεν πρόδιδε μεγάλη ανησυχία, ποστάροντας ταυτόχρονα και μια φωτογραφία του πρώην teammate του που τον κοιτά πραγματικά με βλέμμα απόλυτης απορίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Επίσης, έπρεπε να πηδήξω από το φορτηγό επειδή οι κύριοι είχε έρθει ώρα να φύγουν 😂 δεν προσγειώθηκα πολύ χαριτωμένα, αλλά ο Valtteri δεν έδειχνε πολύ ανήσυχος 😂», έγραψε χαρακτηριστικά, ποστάροντας διαδοχικά τις παρακάτω φωτογραφίες:

Νωρίτερα, ο φακός είχε εντοπίσει τον Lewis Hamilton μόνο του στο φορτηγό, ενώ έκανε το τουρ στην πίστα, απομακρυσμένος από τους άλλους οδηγούς:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενδεχομένως, σχολίαζαν κάποιοι, να φοβήθηκε το συνωστισμό και τον κορωνοϊό, ενώ άλλοι σημείωσαν ότι ενδεχομένως θέλησε να κατέβει στο σημείο που βρισκόταν το γκαράζ της Mercedes… Σε κάθε περίπτωση, αψυχολόγητο.


Πηγή