Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Τριαντάφυλλος και Μαρτίκας έλυσαν τις διαφορές τους on air -Τρεις μήνες μετά τον τελικό του Survivor [βίντεο]

Ένα απρόσμενο… Survivor reunion είχε ο Τριαντάφυλλος στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία ήταν καλεσμένος, καθώς σε αυτήν εμφανίστηκε και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ενώ ο Τριαντάφυλλος μιλούσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha για την περιπέτειά του στο Survivor, ο Μαρτίκας… εισέβαλε στο στούντιο και μάλιστα ορμητικός. Μόλις ο φαρμακοποιός μπήκε στο πλατό, απευθύνθηκε στον τραγουδιστή και του ζήτησε τον λόγο για τη δημόσια συγγνώμη που του ζήτησε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δυο τους κάθισαν στον καναπέ της εκπομπής, έβαλαν κάτω τις διαφορές τους και τις έλυσαν στον τηλεοπτικό «αέρα». Φυσικά, οι τόνοι ήταν σαφώς χαμηλότεροι σε σχέση με την περίοδο στο παιχνίδι επιβίωσης, αλλά και πάλι φαινόταν ότι υπήρχε ένας… ηλεκτρισμός μεταξύ τους.

Μαρτίκας για Τριαντάφυλλο: Η ατάκα στο Survivor που έφερε τη μεταξύ τους κόντρα

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας μόλις μπήκε στο πλατό ανέφερε:

«Πες μου γιατί με ανάγκασες να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Πες μου πού θίχτηκες. Πες μου πού θίχτηκες και με ανάγκασες να ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Πες μου… Τι σε πείραξε, πες μου. Τι σε πείραξε…

Πρώτη φορά, σπάνια, αναγκάζομαι να ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Πες μου πού θίχτηκες με αυτό που είπα. Γυρνάω και λέω ότι “ο Τριαντάφυλλος με το Survivor, το χειρίστηκε πάρα πολύ έξυπνα, όπως ελάχιστοι παίκτες το χειρίζονται και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που δόθηκε σε όλους μας και αναζωπύρωσε την καριέρα του”».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στον πρώην συμπαίκτη του στο Survivor:

«Γενικά είπα ότι κάποιος, αν μπορεί να πάρει λεφτά, είτε παρουσιαστής, είτε ποδοσφαιριστής, είτε εργολάβος, είτε τραγουδιστής και μπορεί να πάρει όσο περισσότερα μπορεί, γιατί το αξίζει, να τα πάρει. Και αν κάποιος είναι ο Μέσι και ο Ρονάλντο στη δουλειά του, να πάρει όσα περισσότερα μπορεί. Αυτό είπα. Αλλά, αυτό που είπες εσύ είναι ότι ήμουν ξεχασμένος και αναζωπυρώθηκε η καριέρα μου. Θέλω να σου πω ότι γενικά στη ζωή μου ξεχασμένος δεν ήμουν ποτέ. Δούλευα πάντα από πολύ μικρός».

«Ξεχασμένος, αν το είπα, ήταν άστοχη η δήλωσή μου», απάντησε ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Τριαντάφυλλος του τόνισε: «Το είπες και γι’ αυτό στο λέω. Επειδή είναι καταγεγραμμένο, το είπες. Εγώ στο παιχνίδι σε στήριξα, γιατί ήταν εναντίον σου όλοι και την πρώτη εβδομάδα που σε βάλανε στον τάκο είπα “να, πάλι τα βάζουν με κάποιον”. Σκέφτηκα “πώς το λέει αυτό; Αφού τον στήριξα;”».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή