Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Τόνι Σφήνος: Με γεμίζει να έρχεται ο κόσμος για φωτογραφίες, να με αγκαλιάζουν, να μου μιλάνε

Τόνι Σφήνος: Με γεμίζει να έρχεται ο κόσμος για φωτογραφίες, να με αγκαλιάζουν, να μου μιλάνε

«Μερικές φορές με γνωρίζουν, όταν είμαι ντυμένος κανονικά. Από τη φωνή. Κάποιο λάθος κάνετε, τους λέω. Αλλά αν κάποιος επιμένει πολύ, το παραδέχομαι ότι είμαι εγώ» εξήγησε ο Τόνι Σφήνος το πρωί της Τρίτης καλεσμένος στην εκπομπή του Mega, «Mini Καύσωνας».

O showman με το γνωστό του ταπεραμέντο, στυλ και χιούμορ αναφέρθηκε στα αγαπημένα του «τσικάκια», στα ρούχα που ράβει μόνος του αλλά και στην αρχή της καριέρας του, πριν από 10 χρόνια.

Αναφερόμενος στα «τσικάκια» είπε πως αυτά: «είναι όσες γυναίκες είναι παιχνιδιάρες και ερωτευμένες. Είναι τι νιώθει η κάθε μια. Δεν είναι θέμα ηλικίας» και πρόσθεσε πως ράβει συνεχώς ρούχα και ότι «διαθέτει καλή ναφθαλίνη».

Περήφανος για τη δουλειά που κάνει η ομάδα του, δήλωσε ο Τόνι Σφήνος ο οποίος φέτος συμπληρώνει 10 ολόκληρα χρόνια κατά τα οποία κάνει παράστασεις.

«Ξεκινώντας πριν 10 χρόνια, δεν είχαμε ψυχή στις παραστάσεις μας. Και ξαφνικά κάναμε το μπαμ. Με γεμίζει να έρχεται ο κόσμος για φωτογραφίες, να με αγκαλιάζουν, να μου μιλάνε» είπε.

Σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με τον κορονοϊό, ο Τόνι Σφήνος απάντησε: «Στεναχωριέμαι με όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορώ να δουλέψω. Η πανδημία δεν είναι ίδια για όλους. Και εμάς ποιος θα μας διασκεδάσεις».

Μεταξύ άλλων ο showman υπογράμμισε ότι δεν του αρέσει να του λένε ψέματα, όμως, «τα τσικάκια θέλουν ωραίες ιστορίες και ψεματάκια».


Πηγή