Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Υποχθόνιος για Χρυσή Αυγή: Μετά τη δολοφονία του Παύλου οι ράπερς φοβηθήκαμε, μας απειλούσαν

Ο γνωστός ράπερ Υποχθόνιος μίλησε για τον στενό του φίλο Παύλο Φύσσα, για τη δολοφονία του από τους χρυσαυγίτες αλλά και τις απειλές που δέχθηκαν ράπερς οι οποίοι μίλησαν ανοικτά κατά των, καταδικασμένων πλέον, μελών της Χρυσής Αυγής.

«Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα οι ράπερς φοβηθήκαμε», δήλωσε ο  Υποχθόνιος στο Mega και αποκάλυψε πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής διέλυαν, κυρίως, «underground συναυλίες hip hop» ενώ είχαν απειλήσει και τον ίδιο: «Όταν είχα πάει στην Πιερία για live με είχε πάρει η τοπική της Χρυσής Αυγής και μου είπαν “μην τολμήσεις να έρθεις εδώ πέρα”».

«Γνωρίζω πως ο Παύλος ήταν στοχοποιημένος, τον παρακολουθούσαν συνέχεια, ήταν αντιφασίστας» και «είχε δεχτεί απειλές, είχε δράση ο άνθρωπος».

«Ο Παύλος απλά θα μας δείχνει το δρόμο για νέους αγώνες, νέες κατακτήσεις, για τη δημοκρατία», σχολίασε ο Υποχθόνιος στο MEGA.

«Δεν είναι κάτι τυχαίο» η δολοφονία, «υπήρχαν κανάλια που έλεγαν πως έγινε για το ποδόσφαιρο, να μην τα ξεχνάμε αυτά. Υπήρχαν δημοσιογράφοι, που παρουσίαζαν τα καλά παιδιά, με τα τατουάζ, που βοηθούσαν τις γιαγιάδες να πάνε στα ΑΤΜ. Θα ξεχάσω τον Μπάμπη Παπαδημητρίου που έλεγε ότι μπορεί να συνεργαστεί με μία σοβαρή Χρυσή Αυγή και τώρα είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας; Εμείς οι ράπερ δεν τα ξεχνάμε αυτά, δεν είναι θέμα κομματικό».

Για τη δίκη της Χρυσής Αυγής σημείωσε πως «καταδικάστηκαν για τα εγκλήματα, όχι για την ιδεολογία. Το δηλητήριο έχει σκορπιστεί στην Ελλάδα, το δηλητήριο του φασισμού είναι σκορπισμένο. Δεν μπορώ να ξεχάσω στο Ωραιόκαστρο τους πατεράδες να διώχνουν τα προσφυγόπουλα με κλωτσιές. Δεν ξεχνιούνται αυτά. Τα κόμματα της δημοκρατίας πρέπει να τους απομονώσουν. Ο καθένας πρέπει να καταλάβει που ανήκει και να ψηφίσει».

«Όταν ο Guardian συγκρίνει τη δίκη της Χρυσής Αυγής με τη δίκη της Νυρεμβέργης, καταλαβαίνεις ότι είναι ναζί. Η Λεπέν είναι ακροδεξιά αλλά δεν είναι ναζί. Μιλάνε εθνικιστικά για τη Γαλλία, εδώ μιλάμε για ναζί όχι για εθνικιστικό κόμμα. Εθνικιστικό κόμμα ήταν η προσωπίδα για να τραβάει κάποιους Έλληνες, λούμπεν του προλεταριάτου», είπε ο Υποχθόνιος.


Πηγή