Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Φάρμα: Αποχώρησε η Σάσα Μπάστα -Ο λόγος που «έσπασε» [βίντεο] | ΖΩΗ

Η Σάσα Μπάστα ήταν αυτή που αποχώρησε από τη Φάρμα, όπως προβλήθηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης (29/12).

Η τραγουδίστρια έχασε στη μονομαχία αποχώρησης με την Χριστιάνα Σμαραγδή και έτσι είδε την έξοδο από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1. Μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της για το γεγονός ότι θα αποχωριστεί από τη φίλη της, Αγγελική Ηλιάδη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σάσα Μπάστα και Χριστιάνα Σμαραγδή ήταν οι δύο μονομάχοι, που έπρεπε να αγωνιστούν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο αγρόκτημα. Αρχικά, η αρχηγός της εβδομάδας, Αθανασία Τσουμελέκα, ψήφισε ως πρώτη μονομάχο την τραγουδίστρια, προκαλώντας την έκπληξη όλων.

Οι δύο παίκτριες είχαν έρθει πολύ κοντά και κανείς δεν περίμενε η «χρυσή« στα 20 χιλιόμετρα των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας να βάλει στον… τάκο την Σάσα.

Αμέσως μετά εκείνη επέλεξε ως αντίπαλό της την Χριστιάνα, με την οποία δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις στο παιχνίδι. Το παιχνίδι αποδείχθηκε αρκετά δύσκολο για την Σάσα Μπάστα και σε κάποιο σημείο φάνηκε έτοιμη να τα παρατήσει. Αν και κάτι τέτοιο δεν συνέβη, δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά την αποχώρησή της, ωστόσο, κατάφερε να αφήσει το «στίγμα» της στο παιχνίδι. Οι καυτές της εμφανίσεις έκαναν αρκετές φορές συμπαίκτες και τηλεθεατές να «ζαλιστούν».


Πηγή