Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Φήμες ότι η ισχυρή κυρία της Vogue αποχωρεί από τον κόσμο της μόδας

Οι συμβουλές της περί μόδας είναι κάτι σαν τη Βίβλο, τις ακολουθούν όλοι. Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς όταν έχει να κάνει με την Άννα Γουίντορ, τη βασίλισσα της Vogue από το 1988 και καλλιτεχνική διευθύντρια της εκδοτικής Condé Nast από το 2013.

Τώρα οι φήμες φουντώνουν περί αποχώρησής της από το χώρο της μόδας, κυρίως μετά το ρεπορτάζ του Page Six της New York Post την περασμένη εβδομάδα που υποστήριζε ότι η βασιλεία της Αν Γουίντουρ φτάνει στο τέλος της.

Μπορεί η εκδοτική εταιρεία να διαψεύδει κατηγορηματικά την αποχώρησή της, όμως ο συντάκτης του άρθρου, που επικαλέστηκε ανώνυμες πηγές, έγραψε ότι η «Σιδηρά Κυρία της Μόδας», θα φύγει το καλοκαίρι, αφού ολοκληρώσει το τεύχος του Σεπτεμβρίου. Το τεύχος αυτό είναι το μεγαλύτερο της χρονιάς και το οποίο η Γουίντρ καθιέρωσε ως τη ναυαρχίδα των τευχών, όταν συμφώνησε να αφήσει τον κινηματογραφιστή R. J. Cutler να βιντεοσκοπήσει τη δημιουργία του μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι φήμες ήταν διάχυτες στον κόσμο της μόδας εδώ και πολλούς μήνες. Μέχρι το ρεπορτάζ της «The Post» όμως κανείς δεν είχε τολμήσει να αποτυπώσει στο χαρτί αυτές τις φήμες.

FILE - This is a Tuesday, Feb. 20, 2018 file photo of Britain's Queen Elizabeth as she sits next to fashion editor Anna Wintour as they view Richard Quinn's runway show before presenting him with the inaugural Queen Elizabeth II Award for British Design, as she visits London Fashion Week's BFC Show Space in central London (Yui Mok/ Pool photo/ File via AP)

localStorage.clear();


Πηγή