Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Φίλιππος Καμπούρης για το εγκεφαλικό επεισόδιο:  Ένιωθα το θάνατο

Φίλιππος Καμπούρης για το εγκεφαλικό επεισόδιο: Ένιωθα το θάνατο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν, πήρε ο Φίλιππος Καμπούρης. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος εισήχθη εσπευσμένα το βράδυ της Ανάστης με ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Φίλιππος Καμπούρης, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» και τα λόγια του συγκλονίζουν.

«Εκείνη τη στιγμή έσβηνα και ένιωθα ότι πεθαίνω. Ένιωθα τον θάνατο. Ένιωθα να είμαι όρθιος και να έχω βγει από το σώμα μου και ήταν όλα σε μία αργή κίνηση. Κρατιόμουν να μην λιποθυμήσω αλλά ένιωθα ότι έσβηνα.

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να προσεύχομαι και αυτό θεωρώ ότι με βοήθησε. Πιστεύω ότι έγινε ένα θαύμα.

Το ευχάριστο είναι ότι επέστρεψα στο σπίτι. Πρέπει να συνεχιστούν κάποιες εξετάσεις για να βρούμε για ποιο λόγο το έπαθα. Αυτό που είπαν οι γιατροί είναι ότι είχα άγιο και γλίτωσα τα χειρότερα.

Ευτυχώς δεν μου άφησε κάτι αυτή η περιπέτεια. Και το στόμα μου που είχε στραβώσει και η αριστερή πλευρά που δεν μπορούσα να μιλήσω καθαρά, ευτυχώς έχει αποκατασταθεί.

Ίσως η έντονη δραστηριότητα στη ζωή, ίσως τα παραπάνω κιλά βοήθησαν στο να γίνει το κακό. Πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην αγάπη του κόσμου. Δέχθηκα χιλιάδες μηνύματα που με συγκίνησαν και μου έδωσαν κουράγιο. Πραγματικά, ήταν ένας ζωντανός εφιάλτης», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο Φίλιππος Καμπούρης.


Πηγή