Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Φαίη Ξυλά: Τελειώσαμε σαν ζευγάρι, η σχέση μας εξακολουθεί να υπάρχει

Φαίη Ξυλά: Τελειώσαμε σαν ζευγάρι, η σχέση μας εξακολουθεί να υπάρχει

Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος υπήρξαν μαζί για 15 χρόνια. Το ζευγάρι που έχει μαζί ένα παιδί έχει πλέον χωρίσει και η ηθοποιός μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή «Μαζί σου σαββατοκύριακο» για την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τέλος στη σχέση μας γιατί έχουμε ένα παιδί μαζί, οπότε είμαστε δεμένοι για πάντα. Και πάντα θα είμαστε γονείς του παιδιού και θα νοιαζόμαστε γι’ αυτό και θα συνεργαζόμαστε πολύ καλά, όπως συνεργαζόμαστε για το παιδί μας. Οπότε, δεν τελειώνει η σχέση. Τελειώσαμε σαν ζευγάρι, η σχέση μας εξακολουθεί να υπάρχει» είπε.

Και πρόσθεσε: «Περάσαμε 15 υπέροχα χρόνια μαζί, με τα πάνω μας και τα κάτω μας, φυσικά, γιατί οι σχέσεις περνάνε φάσεις. Αλλά φτάσαμε σε ένα σημείο που θεωρήσαμε και οι δύο ότι έχει τελειώσει αυτός ο κύκλος και πρέπει να πάμε παρακάτω. Και νομίζω ότι πολύ σοφά το κάναμε γιατί για να είμαστε και καλοί γονείς πρέπει να είμαστε και πολύ καλά στην προσωπική μας ζωή.

Και νομίζω ότι είμαστε καλύτερα τώρα. Όχι, δεν ήταν όλα τέλεια. Περάσαμε κι ένα διάστημα που υπήρχε θυμός και ένταση και στεναχώρια. Περάσαμε όλες τις φάσεις, αλλά νομίζω ότι περάσαμε όλα τα στάδια όσο μπορούσαμε με καλύτερο τρόπο και από τους δύο».

«Σημασία έχει οι άνθρωποι να είναι μαζί και να είναι καλά μαζί» είπε η Φαίη Ξυλά και κατέληξε: «Το θέμα δεν είναι να είσαι μαζί με τον άλλον, το θέμα είναι να νιώθεις καλά, να νιώθεις ότι είσαι ελεύθερος μέσα σε αυτό όσο γίνεται. Από τη στιγμή που κρίναμε και οι δύο ότι ο κύκλος έκλεισε, έπρεπε να κλείσει».


Πηγή