Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Φαίη Σκορδά: «Ήθελα να κάνω unfollow, να μην βλέπω ότι υπάρχει ρε παιδί μου»

Με αφορμή το unfollow της Βίκυς Καγιά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Φαίη Σκορδά έκανε μια προσωπική εξομολόγηση.

Η παρουσιάστρια του Skai αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει τύχει και σε εκείνη να θέλει διακαώς να κάνει κάποιον unfollow στο Instagram, ωστόσο σκέφτηκε τα sites και τους φτηνούς τίτλους.

Τι είπε η Φαίη Σκορδά για τα unfollow στο Instagram

«Θα ήθελα πολύ να κάνω unfollow, όπως κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έχει τα… πρωτεία πριν την Καγιά, κάνει και μπλοκ», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και συνέχισε: «Είπα ότι ο Δημήτρης το κάνει και δεν τον νοιάζει αν βγουν τίτλοι μετά. Γιατί εγώ είμαι ειλικρινής, είμαι τόσο εκνευρισμένη με κάτι που βλέπω και διαβάζω κι επειδή δεν θα απαντούσα ποτέ, είπε ότι τώρα, αυτή τη στιγμή, δεν θέλω ούτε mute, θέλω να κάνω unfollow.

Δεν το έκανα όμως γιατί το θεωρώ πολύ φτηνό να γράφεται στα σάιτ ότι έκανα unfollow. Αλλά μέσα μου θα το ήθελα πάρα πολύ. Δεν θέλω να βλέπω ότι υπάρχει, ρε παιδί μου. Δεν είναι ωραίο το unfollow, θα παίζει μετά», είπε η Φαίη Σκορδά.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε από την πλευρά της: «Γιατί είναι φτηνό; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Είναι ωραίο να προσποιείσαι ότι γουστάρεις να βλέπεις κάποιον; Εγώ δεν θέλω να περνάνε μπροστά από το τηλέφωνό μου το ρημάδι φάτσες που δεν θέλω να δω στη ζωή μου. Είναι αόρατοι, έξω από ‘δω».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή