Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Φιλίτσα Καλογεράκου: Έχασα δουλειές λόγω συκοφαντιών

Φιλίτσα Καλογεράκου: Έχασα δουλειές λόγω συκοφαντιών

Άσχημα λόγια, τα οποία έχουν ειπωθεί με κακεντρέχεια, στέρησαν από τη Φιλίτσα Καλογεράκου ευκαιρίες για δουλειά.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» του Open και αναφέρθηκε τόσο στα σχόλια που έχουν ακουστεί πίσω από την πλάτη της αλλά και στα επαγγελματικά της σχέδια.

«Τα τελευταία χρόνια ακούγονται πάρα πολύ άσχημα λόγια, λόγια με κακεντρέχεια, για το όνομα μου στη δουλειά μου. Αυτά τα λόγια μού έχουν στερήσει και δουλειές στο παρελθόν. Κάποτε αυτό με επηρέαζε πάρα πολύ αρνητικά γιατί υπήρχε και το βιοποριστικό κομμάτι. Επειδή, όμως, πια δεν είμαστε παιδιά, το έχω αφήσει πίσω μου, κοιτάζω τη δουλειά μου και κοιτάω μόνο μπροστά» σημείωσε η Φιλίτσα Καλογεράκου.

«Έχω εξοικειωθεί με πάρα πολλά πράγματα σε αυτή την δουλειά, το θέμα είναι να περνάς καλά. Να προχωράς μπροστά, αυτό έχει σημασία πρόσθεσε η ηθοποιός. «Υπάρχουν πάρα πολύ καλές σειρές, με πάρα πολύ αξιόλογους συναδέλφους και σκηνοθέτες. Μου έχει λείψει, ναι, η τηλεόραση και θα ήθελα να ξανακάνω κάποια στιγμή» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Πήρα τα μυαλά της «αέρα» μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε μέσα από το σήριαλ του Mega «Μαρία η άσχημη»; Η ηθοποιός απάντησε με σαφήνεια πως «ήμουν, είμαι και θα είμαι η Φιλίτσα».


Πηγή