Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Φιντέλ Κάστρο: Ο Τζέιμς Φράνκο θα τον υποδυθεί σε νέα ταινία -Μεγάλη κατακραυγή, ποια υποστηρίζει τον ηθοποιό

Ο Τζέιμς Φράνκο, ως Φιντέλ Κάστρο, έχει τουλάχιστον έναν υπερασπιστή κι αυτός δεν είναι άλλος από την κόρη του πρώην προέδρου της Κούβας.

Η Alina Fernández, κόρη του πρώην ηγέτη της Κούβας που πέθανε το 2016, δήλωσε στο Deadline ότι υποστηρίζει την φυσιογνωμία και το ταλέντο του Τζέιμς Φράνκο, που τον καθιστούν ικανό -σύμφωνα με την ίδια- για να υποδυθεί τον πατέρα της στην επερχόμενη ανεξάρτητη ταινία «Alina of Cuba».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Τζέιμς Φράνκο έχει μια προφανή φυσική ομοιότητα με τον Φιντέλ Κάστρο, εκτός από τις ικανότητες και το χάρισμά του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν ανακοινώθηκε ότι ο Φράνκο θα είναι εκείνος που θα ενσαρκώσει τον Κάστρο στην ταινία, υπήρξε δημόσια κατακραυγή από ορισμένους, όπως ο ηθοποιός John Leguizamo, επειδή ο Φράνκο δεν είναι Λατίνος.

Αντιδράσεις για τη συμμετοχή του Τζέιμς Φράνκο λόγω… καταγωγής

«Πώς είναι δυνατόν να συνεχίζεται αυτό; Πώς το Χόλιγουντ μας αποκλείει αλλά κλέβει και τις ιστορίες μας;», έγραψε ο Leguizamo στον επαληθευμένο λογαριασμό του στο Instagram και πρόσθεσε:

«Τέρμα πια ο σφετερισμός του Χόλιγουντ και των streamers! Μποϊκοτάζ! Αυτό έχει γ@μ…! Επιπλέον, η ιστορία της ταινίας είναι πολύ δύσκολο να ειπωθεί χωρίς επιδοκιμασία, κάτι που θα ήταν λάθος! Δεν έχω πρόβλημα με τον Φράνκο, αλλά δεν είναι Λατίνος!», κατέληξε ο ηθοποιός.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία της Fernández, η οποία γεννήθηκε ως αποτέλεσμα μιας ερωτικής σχέσης μεταξύ της κουβανικής καταγωγής σοσιαλίστριας Natalia “Naty” Revuelta και του Κάστρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι σίγουρη ότι η Mía Maestro, μια ηθοποιός που θαυμάζω, θα καταλάβει και θα ερμηνεύσει τη Naty, τη μητέρα μου, με μοναδικό τρόπο και ανυπομονώ να τη δω να χτίζει τον χαρακτήρα της. Το έργο είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου βασισμένο στους Λατίνους, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες», είπε η Fernández στο Deadline.


Πηγή