Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
φλΕΡΤ: Δάκρυσε στον «αέρα» η Νάντια Κοντογεώργη με τα όσα ανέφερε η Αλεξάνδρα Παντελάκη

φλΕΡΤ: Δάκρυσε στον «αέρα» η Νάντια Κοντογεώργη με τα όσα ανέφερε η Αλεξάνδρα Παντελάκη

Στο πλατό της Νάντιας Κοντογεώργη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παντελάκη  και η συνάντηση τους είχε εκπλήξεις, εξομολογήσεις αλλά και συγκίνηση.

Η ηθοποιός , η οποία συμμετέχει στην σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» και «κλέβει» την παράσταση ως συγκρατούμενη της Ελένης, μίλησε για την προσωπική της ζωή και έκανε την Νάντια Κοντογεώργη να δακρύσει.

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη αναφέρθηκε αρχικά για το «δώρο» που της έγινε στην περίοδο της καραντίνας, όταν χτύπησε ξαφνικά το τηλέφωνο και της πρότειναν τον ρόλο της «Φωτεινής» στις «Άγριες Μέλισσες».

«Εμείς ως ηθοποιοί ψάχνουμε για δουλειά δύο φορές τον χρόνο. Ομολογώ ότι δεν είμαι από τους καλλιτέχνες που έχω μείνει χωρίς δουλειά. Αλλά δεν είμαι και από τους ανθρώπους που μένω σπίτι και περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνο. Όταν δεν έχω δουλειά, βλέπω παραστάσεις. Το αγαπώ το θέατρο. Θέλω να είμαι μέσα. Να είμαι κοντά. Στην καραντίνα, λοιπόν, τα χάσαμε όλα. Ξαφνικά, χτυπάει το τηλέφωνο και έγιναν “δώρα”. Το ένα “δώρο” ήταν οι “Άγριες Μέλισσες“. Ήταν από τα ωραιότερα πράγματα που μου έγιναν στη ζωή μου και το άλλο ήταν το “Τρίτο Στεφάνι” με τον Μαρκουλάκη, την Καβογιάννη και την Κίτσου» ανέφερε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Μιλώντας για το πώς καταφέρνει να διατηρεί ζωντανό τον έρωτα της για τον σύζυγο της μέσα στην σχέση η Νάντια Κοντογεώργη, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και παραδέχτηκε αστειευόμενη: «Δεν είμαι κατάλληλη να συζητάω τέτοια πράγματα».

Τέλος, η ομάδα της εκπομπής «φλΕΡΤ» επιφύλασσε και μια γλυκιά έκπληξη στην ηθοποιό η οποία είχε τα γενέθλια της. Συνεργάτης της εκπομπής μπήκε στο πλατό της εκπομπής κρατώντας μία τούρτα και εκείνη ευχήθηκε:«Δεν θα πρωτοτυπήσω, υγεία!».


Πηγή