Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Φορώντας τα ρούχα του Survivor επέστρεψε στην Αθήνα ο Γιώργος Κατσαούνης -«Τον έδιωξαν άρον άρον» [βίντεο]

Αρον… άρον επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιώργος Κατσαούνης μετά την αποβολή του από το Survivor 2022, λόγω ξυλοδαρμού.

Ο Γιώργος Κατσαούνης αποβλήθηκε από το Survivor 2022 αφού επιτέθηκε και χτύπησε τον Τάκη Κατσαούνια. Η παραγωγή του Survivor επέλεξε μετά από αυτό το άκρως απαράδεκτο περιστατικό να αποβάλει τον παίκτη από το παιχνίδι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Κατσαούνης επέστρεψε Ελλάδα φορώντας τα ρούχα του Survivor

Ο Γιώργος Κατσαούνιας επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα από τον Αγιο Δομίνικο όπου γυρίζεται το Survivor 2022, με διαδικασίες εξπρές και φορώντας την μπλούζα που φορούσε το παιχνίδι!

Ο ίδιος δήλωσε ότι έχασε τη βαλίτσα του, ωστόσο, όπως φαίνεται ήταν δική του επιλογή να φορέσει την εν λόγω μπλούζα που φορούσε επί πολλούς πολλούς μήνες στο παιχνίδι.

Τα σχόλια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πάντως για την άφιξη του Γιώργου Κατσαούνη ήταν άκρως απολαυστικά. Τον έστειλαν άρον άρον, τον έδιωξαν, τον πέταξαν, αυτό γίνεται για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά των Survivor παίκτης να επιστρέφει φορώντας τα ρούχα του παιχνιδιού και άλλα παρόμοια.

Σημείωσαν επίσης ότι δεν υπήρξε ενημέρωση των δημοσιογράφων ότι επιστρέφει στο Ελ. Βενιζέλος την τάδε ώρα ο συγκεκριμένος παίκτης του Survivor όπως συμβαίνει συνήθως, ενώ ο Γιώργος Κατσαούνης δεν βγήκε με Skype στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου με skype, όπως συμβαίνει με όλους τους παίκτες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντως, τον παρέλαβαν άνθρωποι της παραγωγής και επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που είχε στείλει η παραγωγή.

Ο Γιώργος Κατσαούνης επιστρέφοντας, στο αεροδρόμιο, περιορίστηκε να πει: «Τα χαιρετίσματά μου στη Θεσσαλία και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, σας ευχαριστώ και σας λατρεύω». Οταν τον ρώτησαν αν έχει στενοχωρηθεί με την παραγωγή απάντησε «όχι», ενώ δεν απάντησε σε καμία άλλη ερώτηση από τις πολλές που του έγιναν.

Λίγο πριν αφηχθεί στην Αθήνα ο Γιώργος Κατσαούνης είχε κάνει και την πρώτη του ανάρτηση, ευχαριστώντας τον κόσμο και ζητώντας συγγνώμη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Γιώργος Κατσαούνης απεβλήθη από το survivor 2022, όταν επιτέθηκε και χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές τον συμπαίκτη του Τάκη Καραγκούνια, μετά από μια παρεξήγηση για τα παπούτσια του τελευταίου. Η κατάσταση παρεκτράπη, με την παραγωγή να αποφασίζει να αποβάλει οριστικά από το παιχνίδι τον Γιώργο Κατσαούνη.

γηξ


Πηγή