Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Φουντώνουν οι φήμες χωρισμού Καρντάσιαν - Γουέστ: «Ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή»

Φουντώνουν οι φήμες χωρισμού Καρντάσιαν – Γουέστ: «Ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή»

Η συμπεριφορά του Κάνιε Γουέστ παρουσιάζει μια αστάθεια από τότε που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, με την Κιμ Καρντάσιαν να επιβεβαιώνει μέσω social media ότι ο σύζυγός της πάσχει από διπολική διαταραχή.

Αργά το βράδυ της Τρίτης (21/07), ο 43χρονος ισχυρίστηκε στο Twitter ότι σκεφτόταν να χωρίσει την 39χρονη, από τον Νοέμβριο του 2018. Τώρα, ένας άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού, τον οποίον το People αποκαλεί «έμπιστο», επιβεβαιώνει ότι το «διαζύγιο ήταν στη διαδικασία που βρισκόταν σε εξέλιξη για αρκετές εβδομάδες».

Μια δεύτερη πηγή με γνώση της κατάστασης είπε πως «υπήρξε αρκετές συζητήσεις τόσο τις τελευταίες ημέρες όσο και τις προηγούμενες εβδομάδες, προκειμένου να δεχθούν οι δύο τους την προοπτική να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Είχε προηγηθεί μια μακροσκελής ανακοίνωση της Καρντάσιαν σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία ενημέρωνε ότι ο Ουέστ υποφέρει από διπολική διαταραχή και ζήτησε συμπόνια και ενσυναίσθηση, καθώς εκείνος και η οικογένειά του προσπαθούν να διαχειριστούν αυτήν την κατάσταση.

Η δήλωση της 39χρονης στον λογαριασμό της στο Instagram αποτελεί το πρώτο δημόσιο σχόλιό της έπειτα από εβδομάδες ασυνάρτητων συνεντεύξεων, δημοσίων εμφανίσεων και αναρτήσεων στο Twitter από τον υποψηφίου προέδρου των ΗΠΑ, οι οποίες ήγειραν ανησυχία σχετικά με την ψυχική υγεία του.

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή», έγραψε η δημοφιλής τηλεπερσόνα, περιγράφοντάς τον ως έναν «ευφυή αλλά περίπλοκο άνθρωπο». Και συμπλήρωσε: «Εκείνοι που βρίσκονται κοντά στον Κάνιε, γνωρίζουν την καρδιά του και κατανοούν ότι οι δηλώσεις του μερικές φορές δεν συμφωνούν με τις προθέσεις του».

Τα tweet του Ουέστ, στα οποία κατηγορούσε την πεθερά του, Κρις Τζένερ, για τις δύσκολες στιγμές του ζευγαριού, διαγράφηκαν αρκετά γρήγορα. Αλλά, η «φωτιά» άναψε…

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, υποστήριξε ότι η οικογένειά του προσπαθεί να τον πείσει να πάει σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα.

Το ζεύγος παντρεύτηκε το 2014 και έχει τέσσερα παιδιά. «Ζητώ ευγενικά από τα ΜΜΕ και το κοινό να μας δώσουν τη συμπόνια και την ενσυναίσθηση που χρειαζόμαστε προκειμένου να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε αυτό», έγραψε η Καρτνάσιαν.




Πηγή