Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Φυγάδευσαν άρον άρον τη Μέγκαν Μαρκλ από εμπορική αγορά

Στα νησιά Φίτζι συνεχίζουν την περιοδεία τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, με το πρόγραμμά τους να περιλαμβάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις, μαζί ή ο καθένας μόνος του. Μάλιστα, η εγκυμονούσα Δούκισσα του Σάσεξ είχε προγραμματισμένη επίσκεψη στην τοπική αγορά Σούβα στην πρωτεύουσα Φίτζιαν, όπου θα μιλούσε και με γυναίκες εμπόρους.

Η επικείμενη άφιξη της Μέγκαν Μαρκλ είχε σημάνει συναγερμό και πλήθος κόσμου βρέθηκε στην αγορά για να δει από κοντά τη δούκισσα, η οποία από την πρώτη στιγμή κέρδισε την αγάπη του κόσμου. Μάλιστα, ο κόσμος ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να πλησιάσουν τη Μέγκαν.

Και η κατάσταση αυτή ανησύχησε τους ανθρώπους ασφαλείας της Μαρκλ, με την επικεφαλής να αποφασίζει ότι πρέπει να φυγαδεύσουν άρον άρον τη Δούκισσα. Έτσι, ενώ ήταν προγραμματισμένο να παραμείνει 20 λεπτά στην αγορά, έμεινε τελικά μόλις 6! Μάλιστα, τη φυγάδευσαν τόσο άκομψα, που η Μέγκαν δεν πρόλαβε καν να χαιρετίσει το συγκεντρωμένο πλήθος και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θύμωσαν με το όλο σκηνικό.

Πάντως, όπως λένε, οι φόβοι είχαν βάση, αφού η Μέγκαν Μαρκλ διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και δεν θα ρίσκαραν την ασφάλεια της, πολύ περισσότερο, τώρα που είναι έγκυος. Λίγο νωρίτερα, η Δούκισσα του Σάσεξ είχε επισκεφτεί με τον πρίγκιπα Χάρι το Πανεπιστήμιο.

Και γι’ ακόμη μία φορά «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα φλοράλ φόρεμα, που τόνιζε την κοιλίτσα της και το οποίο συνδύασε με ένα λουλουδένιο κολιέ.

localStorage.clear();


Πηγή