Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Φωτεινή Δάρρα: Η έκπληξη από το παρελθόν που της ετοίμασαν οι άνθρωποι της ΕΡΤ και την άφησε άφωνη [βίντεο]

Μια έκπληξη που της άφησε άφωνη, ενώ βρισκόταν στον αέρα, ετοίμασαν στην Φωτεινή Δάρρα οι άνθρωπο της εκπομπής «Δύο στις 10» της ΕΡΤ.

Λίγο πριν εκείνη πιάσει το μικρόφωνο για να ερμηνεύσει κάποιες αγαπημένες επιτυχίες, ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου και η Ζωή Κρονάκη «ζωντάνεψαν» για τη δημοφιλή ερμηνεύτρια μια στιγμή από το παρελθόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έλα λίγο εδώ, γιατί σου έχουμε μια έκπληξη!Έλα, κάτσε εδώ! Σου έχουμε μια έκπληξη. Θα κοιτάξουμε όλοι μαζί το μόνιτορ και όποτε είναι έτοιμο το κοντρόλ μπορεί να κάνει ότι θέλει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής. Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα απόσπασμα από παλαιότερη τηλεοπτική συνάντηση των δύο στο θέατρο «Παλλάς».

Η Φωτεινή Δάρρα, βλέποντας την ίδια και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου αρκετά νεότερους να τραγουδούν στην κάμερα το κομμάτι «Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου», αντέδρασε εντελώς αυθόρμητα με μια μικρή κραυγή.

«Ε, είμαστε πάρα πολύ ωραίοι νομίζω. Το θέλω και σε καλή ανάλυση! Βέβαια είναι λίγο πιο παλιό, μην πεις όμως πάλι εσύ πόσα χρόνια πριν», τόνισε εν συνεχεία, με χιούμορ, η ερμηνεύτρια στο δίδυμο των παρουσιαστών της εκπομπής.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή