Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Χάρης Βαρθακούρης: «Άρχισε να γδύνεται πριν καν μου μιλήσει»

Χάρης Βαρθακούρης: «Άρχισε να γδύνεται πριν καν μου μιλήσει»

Σε «καυτές» ερωτήσεις κλήθηκε να απαντήσει ο Χάρης Βαρθακούρης, το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Love it».

Ποιο είναι το πιο ντροπιαστικό που του έχει συμβεί σε δημόσιο χώρο; «Μια φορά που είχα φάει πριν τραγουδήσω, έφυγε ένα κομμάτι φέτα την ώρα που τραγουδούσα και προσγειώθηκε πάνω στον θαμώνα» απάντησε ο παρουσιαστής.

Έχει τύχει για κάτι που έχει κάνει στην Αντελίνα; «Ναι αλλά δεν θα σας πω τι είναι» είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Για ποιον λόγο θα σταματούσε να μιλάει με έναν καλό του φίλο; «Αν τον πιάσει να μου λέει ένα χοντρό ψέμα» απάντησε κοφτά ο παρουσιαστής.

Έχει ξυπνήσει ποτέ σε σπίτι και να μην θυμάται πώς βρέθηκε εκεί; «Έχει τύχει πολύ προ Αντελίνας να ξυπνήσω και να απορήσω με τον συγκάτοικο στο κρεβάτι» είπε ο παρουσιαστής.

Έχει τύχει να ζητήσει από την Αντελίνα να αλλάξει ρούχα επειδή ήταν ντυμένη σέξι; «Πολλές φορές. Ακόμα και λίγο σέξι. Όταν δω ντεκολτέ, επειδή είναι και πλούσιο, θέλω να το βλέπω μόνο εγώ. Ελάχιστες φορές έχω εισακουστεί» απάντησε.

Έχει υπάρξει θαυμάστρια του η οποία να ήταν υπερβολικά εκδηλωτική; «Έχει συμβεί να μπει κοπέλα στο καμαρίνι μου και να αρχίσει να γδύνεται πριν καν μου μιλήσει» είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Δυο μέρες και μόνο αν υπήρχε σοβαρός λόγος είναι το μεγαλύτερο διάστημα το οποίο δεν έχει κάνει μπάνιο.

«Έχω κάνει γυμνισμό, έχοντας ελέγξει πως δεν είναι κανείς τριγύρω και αφού έχω μπει στη θάλασσα, έχω βγάλει το μαγιό μου» εξομολογήθηκε.

Ποιο συμβάν τον έχει κάνει να κλάψει; «Κλαίω πολύ εύκολα βλέποντας παλιές φωτογραφίες των παιδιών μου. Έκλαψα τόνους στις γεννήσεις τους» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για ποια κακή συνήθεια του τσακώνεται με την Αντελίνα Βαρθακούρη; «Πολλές φορές μου λέει ότι κάνω θόρυβο όταν τρώω» απάντησε ο Χάρης Βαρθακούρης.


Πηγή