Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Χάρης Βαρθακούρης: Η μουρμούρα της Αντελίνας με έπεισε να πάμε στο Globetrotters

Χάρης Βαρθακούρης: Η μουρμούρα της Αντελίνας με έπεισε να πάμε στο Globetrotters

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του Globetrotters.

Το ζευγάρι, με τους έντονους διαλόγους τους αλλά και τους καυγάδες τους χαρίζουν απολαυστικές στιγμές στους τηλεθεατές του παιχνιδιού του Star.

Ο Χάρης Βαρθακούρης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι #Yes» και φυσικά ρωτήθηκε αν οι καυγάδες τους ήταν στημένοι αλλά και αν έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις.

«Ναι, έχουμε δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις. Κι εγώ, και η Αντελίνα και μαζί. Στο Globetrotters ήμασταν αγνοί και παρθένοι οργανισμοί. Οι καβγάδες επ’ ουδενί δεν ήταν στημένοι. Ποτέ δεν μας καθοδήγησε κανείς. Σε έναν καβγά με την Αντελίνα πιο εύκολα θα κάνω πίσω εγώ, γιατί είμαι πιο μεγάλος, πιο ώριμος και αφού ξέρω ότι θα τα βρούμε ούτως ή άλλως, δεν έχει νόημα» είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Ποιο ήταν όμως το κίνητρο του Χάρη Βαρθακούρη ώστε να πει «ναι» στο Globetrotters; «Αυτό που με έκανε να μπω στο παιχνίδι ήταν η μουρμούρα της Αντελίνας. Τα χρήματα δεν ήταν κίνητρο, γιατί τα χρήματα που βγάλαμε είναι λιγότερα από όσα ενδεχομένως θα έβγαζα αν εκείνο το δίμηνο έμενα στην Ελλάδα και τραγουδούσα» ανέφερε.


Πηγή