Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη μένουν σπίτι λόγω κορονοϊού και θυμούνται το Globetrotters

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη μένουν σπίτι λόγω κορονοϊού και θυμούνται το Globetrotters

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης, ακολουθούν τη συμβουλή του Υπουργείου Υγείας και μένουν σπίτι τους ώστε να προφυλαχθούν από τον κορονοϊό.

Οι νικητές του παιχνιδιού του Star, Globetrotters, μίλησαν στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ για το πώς περνάνε στο σπίτι τους, έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας στο κοινό και θυμήθηκαν με χιούμορ την εμπειρία τους στο Globetrotters.

«Δεν πάμε πουθενά. Να πω την αλήθεια, μου λείπουν τόσο πολύ οι γονείς μου που δεν μπορούμε να πάμε να τους δούμε γιατί είναι και μεγαλύτεροι άνθρωποι. Είμαστε αυστηρά μέσα και ενημερωνόμαστε κάθε μέρα» ανέφερε αρχικά η Αντελίνα Βαρθακούρη και πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε που είσαστε στην πρώτη γραμμή, ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους, τους γιατρούς και τους υπαλλήλους στα σούπερ μάρκετ. Όσους ανθρώπους τώρα είναι έξω».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» προσκάλεσε στο πλάνο τον σύζυγο της Χάρη Βαρθακούρη για να πει ένα «γεια» στους τηλεθεατές.

«Εμείς περάσαμε, πριν από ένα διάστημα, δύο μήνες όλο το 24ωρο μαζί. Μας είδε όλη η Ελλάδα. Αυτό μου φαίνεται παιχνιδάκι αστείο το να κάτσω κάποιες μέρες μέσα στο σπίτι με την γυναίκα μου. Εύχομαι να ξυπνήσουμε από αυτό τον εφιάλτη που ζούμε, όσο πιο γρήγορα είναι εφικτό. Μένουμε στο σπίτι, τηρούμε κατά γράμμα όποια εντολή δίνεται και κάνουμε υπομονή» ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης.


Πηγή