Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Χάρης Ρώμας: Αναβίωσε το ΒΥΖΑΝ -24 χρόνια μετά τη δημιουργία του κόμματος στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Μια από τις πιο επικές στιγμές του Χάρη Ρώμα στα πολλά χρόνια που κάνει τηλεόραση, και η οποία έχει «χαραχθεί» στη μνήμη του κοινού, ήταν όταν έγινε… αρχηγός πολιτικού κόμματος.

Πέρασαν 24 χρόνια από το επικών -πλέον- διαστάσεων επεισόδιο της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης», όταν ο Χάρης Ρώμας, ως Κωνσταντίνος Κατακουζηνός, ίδρυσε το κόμμα ΒΥΖΑΝ και κατέβηκε στις εκλογές ως αρχηγός του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο για τον καθηγητή που ενσάρκωνε μέσω του ρόλου του ο ηθοποιός και σεναριογράφος, αλλά το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι από τις κορυφαίες στιγμές της σειράς.

Ο Χάρης Ρώμας φαίνεται ότι βρίσκεται σε προεκλογικό κλίμα και πόζαρε μπροστά από μία κούκλα που φορούσε αντίγραφο της βυζαντινής του στολής ως προέδρου του ΒΥΖΑΝ, ενώ πίσω υπήρχε μία ελληνική σημαία και ένας πίνακας με τον ίδιο σε ρόλο Κατακουζηνού, ως επικεφαλής του κόμματός του.

Οι άνθρωποι του καταστήματος εστίασης στο οποίο στήθηκε όλο αυτό το σκηνικό, παρουσία του Χάρη Ρώμα, προχώρησαν και σε μια ανάρτηση στο Facebook, θέλοντας να εκφράσουν τη χαρά τους για το γεγονός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή