Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Χάρης Ρώμας για Γιώργο Καπουτζίδη: Σε ότι λέει, συμφωνώ και επαυξάνω

Χάρης Ρώμας για Γιώργο Καπουτζίδη: Σε ότι λέει, συμφωνώ και επαυξάνω

Δημοσιογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Χάρη Ρώμα το βράδυ της Πέμπτης στην πρεμιέρα του στο θέατρο Alhambra.

Εκεί ήταν και η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και ο Χάρης Ρώμας ρωτήθηκε εκ νέου για τον Γιώργο Καπουτζίδη και την συνέντευξη που έδωσε στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τα όσα ανέφερε γύρω από το θέμα της ομοφυλοφιλίας.

«Δεν κολλάω να μιλήσω για οτιδήποτε. Δίνω συνεντεύξεις. Μέσα, λοιπόν, στις συνεντεύξεις, όταν ερωτηθώ κάτι, από το να μπω στην δύστοκη θέση και να πω δεν θέλω να το απαντήσω, που θα προκαλέσει περισσότερο σούσουρο, θα απαντήσω. Θέλω να σας πω, όμως, για την περίπτωση του Γιώργου Καπουτζίδη ότι εγώ δεν είχα δει τη συνέντευξη του. Με ειδοποίησε ο ίδιος εκ των υστέρων και την είδα τώρα στο Youtube τη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου. Πρέπει να σας πω ότι και τον θαυμάζω και τον αγαπώ και παραμένει ένας πολύ αγαπημένος προσωπικός φίλος» πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας.

«Θα σας το πω ακόμα πιο λιανά. Σε ότι λέει, συμφωνώ και επαυξάνω και μελλοντικά σε ότι θα λέει θα συμφωνώ και θα επαυξάνω. Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα, καμία κόντρα, καμία αντιπαράθεση παρά μόνο ατελείωτη εμπιστοσύνη και αγάπη. Με αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

Υπενθυμίζεται πως ο Χάρης Ρώμας, σε απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωινό», χθες, είχε αναφέρει σε συνέντευξη του στη Φαίη Σκορδά πως: «Καμία Σοφία Μουτίδου και κανένας Καπουτζίδης δεν έχει δικαίωμα να επιβάλλει στον άλλον τι θα βγάλει προς τα έξω».


Πηγή