Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Χάρης Ρώμας, Ελένη Ράντου: Ο «Κατακουζηνός» και η «γκαρσόνα», 22 χρόνια μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Μπορεί να έχουν περάσει 22 χρόνια από το τέλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης, ωστόσο εξακολουθεί να είναι από τις πολύ αγαπημένες του τηλεοπτικού κοινού.

Είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές και οι χαρακτήρες της έχουν αφήσει εποχή. Ποιος θα ξεχάσει τις viral ατάκες του Χάρη Ρώμα ως «Κωνσταντίνος Κατακουζηνός» και της Ελένης Ράντου ως «Ελένη Βλαχάκη». Οι δυο ηθοποιοί άφησαν το δικό τους αποτύπωμα στην εξαιρετικά πετυχημένη σειρά που μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται σε επανάληψη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και μπορεί ο Χάρης Ρώμας και η Ελένη Ράντου να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και να απασχολούν πάντα το κοινό με τις τηλεοπτικές δουλειές τους, ωστόσο σπάνια βλέπουμε τους δυο τους να ποζάρουν μαζί.

22 χρόνια μετά την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Χάρης Ρώμας και η Ελένη Ράντου πόζαραν μαζί, σε κοινή τους έξοδο, υπενθυμίζοντας σε όλους γιατί υπήρξαν το πιο αστείο ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το βράδυ οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν στην παράσταση «Χορευτική Πανούκλα/Dancing Plague» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου πόζαραν με χαμόγελο στον φωτογραφικό φακό του NDP.

Δείτε τον Χάρη Ρώμα και την Ελένη Ράντου σε κοινή τους έξοδο:

Xάρης Ρώμας και Ελένη Ράντου
Χάρης Ρώμας και Ελένη Ράντου/Φωτογραφία NDP

Πηγή