Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Χάρι και Μέγκαν: Θέλουν να ξαναφτιάξουν τις σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια -Αντιδρά ο «προδομένος» Γουίλιαμ

Ρεπορτάζ της Daily Mail υποστηρίζει ότι ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν αποφασίσει να επικεντρωθούν στην αποκατάσταση των σχέσεών τους με τη βασιλική οικογένεια, μόλις βγουν το ριάλιτι στο Netflix και τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα.

Πηγές της βρετανικής εφημερίδας λένε ότι το ζευγάρι σκέφτεται να προσεγγίσει τους απόμακρους πλέον συγγενείς του πρίγκιπα, αφού η αναπόφευκτη «φωτιά» που προκάλεσαν τα σχέδια του Χάρι και της Μέγκαν έχει αρχίσει να σβήνει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, οι γνώστες της βασιλικής οικογένειας αμφισβητούν το ενδεχόμενο τα μέλη της οικογένειας, και ιδιαίτερα ο αδελφός τού Χάρι, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος έχει πληγωθεί και έχει θυμώσει ιδιαίτερα από το βάθος της προδοσίας του αδελφού του, να καλωσορίσουν μια τέτοια πρόθεση.

«Το πρόβλημα είναι όταν πρόκειται για τους Σάσεξ και αυτά τα σχέδια εκδίκησης τα οποία έχουν τόσο διαβολεμένα υποστηρίξει, οι άνθρωποι ρωτούν πότε θα έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Δεν είναι παράλογο υπό τις παρούσες συνθήκες να ρωτάμε αν πράγματι ενδιαφέρονται να επιδιορθώσουν τις σχέσεις τους με την οικογένεια», λένε οι κάποιοι.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ θεωρούν «κήρυξη πολέμου» το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν

Το τρέιλερ αυτής της εβδομάδας για την επερχόμενη σειρά στο Netflix -με τίτλο Χάρι και Μέγκαν- πρότεινε ότι το ζευγάρι έχει ακόμη να διευθετήσει εκκρεμότητες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες», ακούγεται να λέει ο Χάρι στο βίντεο, το οποίο δείχνει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της γυναίκας του να κάθεται σε μια πολυθρόνα και να κλαίει.

Το τρέιλερ συνεχίζεται με ένα πλάνο που επικεντρώνεται στον κουρασμένο και χλωμό Γουίλιαμ και τη σύζυγό του, Κέιτ, το 2019 στο Λονδίνο, με τους Σάσεξ να κάθονται ταπεινά πίσω τους.

Βασιλικές πηγές ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ θεωρείται ως «κήρυξη πολέμου» από τον δούκα και τη δούκισσα. Το ενός λεπτού teaser του Netflix υποδηλώνει έντονα ότι οι Σάσεξ θα αντιμετωπίσουν κατά μέτωπο τις φήμες για τις θυελλώδεις σχέσεις τους με ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.


Πηγή