Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Χαμός μεταξύ Λιάγκα και Σκορδά για τις σκηνές βίας στα Mad VMA -«Θα μου πεις ότι κάνω δημόσιες σχέσεις;»

Ο χαμός που επικράτησε στα Mad VMA μεταξύ των τράπερ Snik και Light μεταφέρθηκε και στο στούντιο της εκπομπής «Πρωινό» μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά.

Τα περίφημα βραβεία Mad, που συνήθιζαν να είναι μια μεγάλη γιορτή της μουσικής, αμαυρώθηκαν από τις σκηνές far west που εκτυλίχθηκαν μεταξύ των δύο τράπερ. Ανάμεσα σε Light και Snik υπάρχει μεγάλη κόντρα, για λόγους άγνωστους, την οποία φροντίζουν να συντηρούν, ενώ πριν από λίγο καιρό είχαν δώσει ραντεβού για ξύλο, προκαλώντας μεγάλο σάλο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχολιάζοντας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 όσα έγιναν στη σκηνή των MAD MVA, η Φαίη Σκορδά έδωσε συγχαρητήρια στην Έλενα Παπαρίζου για τη στάση που κράτησε. «Ο τρόπος και τα αντανακλαστικά σου σε ένα γεγονός περνά ένα μήνυμα». Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας, είπε: «Εγώ διαφωνώ με αυτό που είπε η Φαίη».

Η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Αλήθεια; Για δημόσιες σχέσεις;». Αυτό το σχόλιο προκάλεσε την έκρηξη του παρουσιαστή: «Φαίη μου, άκουσέ με λίγο. Αν ένας παρουσιαστής επί 30 χρόνια στην Ελλάδα δεν έχει κάνει δημόσιες σχέσεις, είμαι εγώ. Σε παρακαλώ πάρα πολύ! Θα μου πεις εμένα ότι κάνω δημόσιες σχέσεις; Ο μόνος παρουσιαστής που δεν έχει κάνει δημόσιες σχέσεις είμαι εγώ».

Η Φαίη Σκορδά πήρε τη σκυτάλη, αναφέροντας πως δεν το είπε επί προσωπικού. «Αλλά το ρεπορτάζ για μένα και αυτό που παίζει σε όλα τα site από χθες και είναι η δική μου θέση…», μέχρι που τη διέκοψε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ανέφερε: «Δεν με άκουσες κατ’ αρχήν. Δεν με άκουσες. Πήγα να μιλήσω, με έκοψες. Για μένα το θέμα είναι ότι ήταν λάθος που άφησαν την Παπαρίζου να φύγει, ή που έφυγε η Τάμτα. Για μένα θα έπρεπε να απομακρυνθούν οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς έγινε ο κακός χαμός στα Mad VMA

Την Τετάρτη (22/6) οι Snik και Light ήταν καλεσμένοι στα Mad VMA, θα εμφανίζονταν -και όντως εμφανίστηκαν- μάλιστα και επί σκηνής. Κάθονταν και οι δύο στην πρώτη σειρά των επισήμων, ώσπου σε κάποια στιγμή, ενώ επί σκηνής βρισκόταν η Τάμτα, πλακώθηκαν. Ο καβγάς ήταν μεγάλος, έπεσε ξύλο, αλλά τους χώρισαν και μετά από μια σύντομη διακοπή η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά.

Εν τω μεταξύ, η Τάμτα είχε φυγαδευτεί από τη σκηνή όταν ξέσπασε ο πρώτος καβγάς. Ακολούθησε όμως και δεύτερος…

Από τον δεύτερο καβγά είναι και τα περισσότερα βίντεο, στα οποία καταγράφεται το εξής σκηνικό: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι επί σκηνής, προκειμένου να βραβεύσει την Έλενα Παπαρίζου. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το προηγούμενο σκηνικό είχε «σβήσει», οι δύο τράπερ αρχίζουν να πλακώνονται άγρια, εμπλέκεται και άλλος κόσμος, άλλοι για να τους χωρίσουν, άλλοι για να χτυπήσουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε μείνει στη σκηνή, λέγοντας από το μικρόφωνο «όχι βία, όχι βία…».

Από τις σοκαριστικότερες σκηνές το γεγονός ότι ο καβγάς αυτός διεξήχθη δίπλα στις δύο γυναίκες (Παπαρίζου και Τσόλκα), οι οποίες από τη μια στιγμή στην άλλη, χωρίς προφανώς να μπορούν να αντιληφθούν τι είχε συμβεί, βρέθηκαν εν μέσω ενός φοβερού καβγά με πολύ ξύλο, προσπαθώντας εναγωνίως η μία να προστατεύσει την άλλη.

Χαρακτηριστικά και τα βίντεο που δείχνουν την Έλενα Παπαρίζου να προσπαθεί να ξεφύγει από αυτόν τον αδιανόητο καβγά, καβαλώντας καρέκλες, με εμφανή αγωνία και φόβο. Σε άλλα βίντεο, δευτερόλεπτα αργότερα, καταγράφεται η στιγμή που τη φυγαδεύουν εκτός γηπέδου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή