Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Χαμός με τη φωτό Σάντρα Μπούλοκ και Τζένιφερ Ανιστον -Τις έπιασαν να φεύγουν μαζί από το γραφείο πλαστικού

Το ιατρείο γνωστού πλαστικού χειρουργού που ειδικεύεται σε λίφτινγκ προσώπου και ρινοπλαστική, επισκέφθηκαν οι Τζένιφερ Άνιστον και Σάντρα Μπούλοκ.

Τις διάσημες ηθοποιούς μαζί με την σύζυγο του Τζέισον Μπέιτμαν, Αμάντα Άνκα, κατέγραψαν οι παπαράτσι, καθώς έβγαιναν από το «The Retreat at Split Rock» που βρίσκεται στο Γκρίνγουιτς του Κονέκτικατ, το απόγευμα της Τετάρτης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τις 3.000 μέχρι τις 100.000 δολάρια το κόστος των αισθητικών επεμβάσεων στην συγκεκριμένη κλινική

Η συγκεκριμένη κλινική, όπως σημειώνει η Daily Mail, ειδικεύεται σε εξειδικευμένες ανελίξεις άνω και κάτω μέρους του προσώπου, οι οποίες κοστίζουν περίπου 50.000 έως 100.000 δολάρια η καθεμία, καθώς και ανελίξεις φρυδιών και ματιών που κυμαίνονται στα 30.000 δολάρια η καθεμία.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδα, οι Τζένιφερ Άνιστον και Σάντρα Μπούλοκ εθεάθησαν να βγαίνουν από το γραφείο του Δρ. Νιλ Γκόρντον, ο οποίος επιβλέπει τις επεμβάσεις πλαστικής και επανορθωτικής χειρουργικής προσώπου. Η ειδικότητά του είναι η «αναζωογόνηση του προσώπου και η ρινοπλαστική» σύμφωνα με την ιστοσελίδα της κλινικής, στην οποία προστίθεται πως προσφέρει επίσης και ενέσιμα όπως Botox και Kybella.

Η ιδιωτική κλινική που επισκέφθηκαν οι Τζένιφερ Άνιστον και Σάντρα Μπούλοκ
Η ιδιωτική κλινική που επισκέφθηκαν οι Τζένιφερ Άνιστον και Σάντρα Μπούλοκ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα πακέτο Botox προσώπου κοστίζει περίπου 3.000 δολάρια, ενώ το Kybella είναι πιο ακριβό, στα 6.000 δολάρια.

Φαίνεται
πάντως πως ο συγκεκριμένος γιατρός
πρέπει να είναι πολύ καλός, εάν σκεφτεί
κανείς πως έκαναν τέτοιο ταξίδι από το
Λος Άντζελες για το Κονέκτικατ προκειμένου
να τον επισκεφθούν και δεδομένου πως
στο Μπέβερλι Χιλς υπάρχουν πολλοί
γνωστοί πλαστικοί χειρουργοί.

Όταν η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε για τα Botox

Καμία από τις ηθοποιούς ωστόσο, δεν έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση. Και μάλιστα, η Τζένιφερ Άνιστον ένιωσε άβολα όταν ρωτήθηκε για ενέσιμα όπως το Botox.

Η Τζένιφερ Άνιστον στις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο
Η Τζένιφερ Άνιστον στις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, το 2015, η Άνιστον είχε δηλώσει πως δεν ήταν οπαδός των ενέσεων. «Ο κόσμος νομίζει ότι κάνω πολλές ενέσεις (Botox), αλλά δεν κάνω» είχε δηλώσει τότε στο Yahoo Beauty. «Δεν λέω ότι δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά βλέπω ότι δεν μου ταιριάζει. Όλα αυτά τα καλλυντικά πράγματα μου φαίνονται γελοία».

Πέρυσι, σε άλλη της συνέντευξη στην Wall Street Journal, είχε δηλώσει πως είχε δοκιμάσει μια θεραπεία προσώπου με σπέρμα σολομού, αν και ομολογουμένως δεν ήταν σίγουρη εάν έκανε κάτι για το δέρμα της. Στη συνέχεια, όμως πρόσθεσε πως την αρέσουν οι ενέσεις πεπτιδίων.

Το πρησμένο πρόσωπο της Σάντρα Μπούλοκ

Όσο για τη Σάντρα Μπούλοκ, η οποία έκανε μια σπάνια εμφάνιση μετά το θάνατο του συντρόφου της, έχει επίσης μιλήσει στο παρελθόν για αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Η Σάντρα Μπούλοκ
Η Σάντρα Μπούλοκ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οταν εθεάθη με πιο γεμάτο πρόσωπο στα Όσκαρ του 2018, η ηθοποιός είχε δηλώσει στο InStyle πως ήταν πρησμένη λόγω αλλεργιών.

«Στα Όσκαρ ήμουν άρρωστη και είχα αλλεργίες, αλλά έλεγα πως θα πάω. Είναι μέρος της δουλειάς μου και χαίρομαι που είμαι εκεί» είπε τότε η ηθοποιός. «Μετά, την επόμενη μέρα, έλεγαν: ‘Εχει fillers και εμφυτεύματα στα μάγουλα’. Όταν είδα τις φωτογραφίες και πόσο πρησμένη ήμουν, το κατάλαβα. Αλλά έλεγα: ‘Αν έκανα ενέσεις, τις έκανα μόνο στην κορυφή;’» αστειεύτηκε.


Πηγή