Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Χαρά Παππά από GNTM 2: Ο μπαμπάς μου είναι 52 ετών, ο Μπουράκ είναι 47

Χαρά Παππά από GNTM 2: Ο μπαμπάς μου είναι 52 ετών, ο Μπουράκ είναι 47

Για τον μεγάλο έρωτα που ζει με τον Μπουράκ Χακί, το πώς γνωρίστηκαν, τη διαφορά ηλικίας τους και το ενδεχόμενο ενός γάμου μίλησε στην «Στη φωλιά των Κου Κου» η Χαρά Παππά από το GNTM 2.

«Με την ηλικία σίγουρα τον μπαμπά μου τον χτύπησε λίγο. Δεν του ανακοίνωσα εγώ τη σχέση, του το ανακοίνωσε η αδερφή μου και η μαμά. Δεν είμαι τρελή, καταλαβαίνω ότι είναι πολλά τα χρόνια. Ο μπαμπάς μου είναι 52-53 και ο Μπουράκ είναι 47» είπε.

Για την γνωριμία τους είπε:

«Τον γνώρισα σε νυχτερινό κέντρο. Κοιταζόμασταν πολλές ώρες, πέρασε ένα τρίωρο. Νομίζω ότι εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση, εκείνος νομίζει ότι την έκανα εγώ. Έφυγα πολύ νωρίς για Τουρκία, γνώρισα την οικογένειά του, γνώρισε τη δική μου. Δεν τον είχα δει στη σειρά» είπε.

Το μοντέλο μίλησε και για τη στιγμή που γνώρισε τους γονείς του ηθοποιού.

«Όταν φτάσαμε στο χωριό του Μπουράκ άκουσα στη διαπασών να παίζει Πάολα. Είχε βάλει ο μπαμπάς του Πάολα, είχε μόνο αυτό το cd από Ελλάδα και ήθελε να ακούει μόνο ελληνική μουσική […] Η μαμά του έλεγε στον Μπουράκ “είναι ένας άγγελος, μην την χάσεις”».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου, του δεύτερου για τον Μπουράκ Χακί, η Χαρά Παππά είπε, μεταξύ άλλων: «Ο γάμος όταν και αν γίνει, θα γίνει στην Ελλάδα».


Πηγή